Nieuws Antwerpen Restaurant Fiera verhuist tijdelijk van Handelsbeurs naar Linkeroever

Restaurant Fiera verhuist tijdelijk van Handelsbeurs naar Linkeroever

Restaurant Fiera verhuist tijdelijk van Handelsbeurs naar Linkeroever

Het Antwerpse restaurant Fiera verhuist tijdelijk van de Schippersbeurs naar een all-weather terras van evenementenlocatie en expositieruimte Kunst aan De Stroom op Linkeroever. Uiteraard gebeurt dit naar aanleiding van de opening van de terrassen voor de horeca aanstaande zaterdag 8 mei.

Het restaurant Fiera opende voor het eerst zijn deuren in februari 2020 en is ondergebracht in de voormalige Schippersbeurs, een 125 jaar oude zijbeuk van de nog oudere Handelsbeurs. Aangezien Fiera bij de Schippersbeurs geen terras heeft, gingen de eigenaars voor de heropening van de horeca op 8 mei op zoek naar een oplossing.

De evenementenlocatie Kunst aan de Stroom biedt de mogelijkheid om gasten te laten lunchen en dineren in de buitenfoyer. Die foyer biedt onderdak bij een zomerse regenbui, maar ook warmte via verwarmingselementen in het dak en mogelijke bescherming tegen een lentebries. Op die manier willen de eigenaars van Fiera de beleving zoveel mogelijk optimaliseren.

Fiera zal gedurende een maand en speciaal voor zijn nieuwe locatie met uitzicht op de Antwerpse rechteroever een zorgvuldig geselecteerd menu ‘Blooming Encounters’ bieden. In de locatie op linkeroever is plaats voor 70 gasten en er zal gekozen worden voor een vast menu in 4 of 5 gangen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.