Nieuws Antwerpen Restaurant van Viki Geunes verhuist in 2020

Restaurant van Viki Geunes verhuist in 2020

Restaurant van Viki Geunes verhuist in 2020

ANTWERPEN – In maart 2020 sluit ’t Zilte de deuren om een totale transformatie te ondergaan. In april heropent het restaurant van topchef Viki Geunes op een andere locatie in het MAS.

Viki Geunes zet 2020 in met een verregaande vernieuwing van zijn gastronomisch concept. Hiervoor ruilt zijn restaurant ’t Zilte het noordelijke havenzicht in voor een panoramische kijk op de Antwerpse skyline. Met deze 180° wissel in het MAS willen Geunes en zijn team door een totaalherbronning van het restaurantconcept nog meer inzetten op pure gastronomische beleving.

“Na bijna 10 mooie en succesvolle jaren is ’t Zilte klaar voor een nieuwe episode. Wij willen ons restaurantconcept verder verdiepen en uitpuren. We lanceren volgend jaar een nieuwe vorm van beleving en hebben hiervoor een andere omgeving nodig. Daarom bouwen we een volledig nieuw restaurantconcept op een andere locatie in het MAS. Onze herbronning beperkt zich niet enkel tot de inrichting. Ook onze gastronomie en branding krijgen een nieuw jasje in 2020. Hiermee stapt ons team en restaurant het volgende decennium in met een volledig nieuwe culinaire ervaring voor onze gasten,” aldus Viki Geunes.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.