Nieuws Antwerpen Restaurants van Ikea krijgen makeover

Restaurants van Ikea krijgen makeover

Restaurants van Ikea krijgen makeover

ikeaikdeaJe hebt ongetwijfeld ook al eens een snelle hap genomen in het restaurant van de meubelwinkel Ikea in Wilrijk. Heel gezellig is het er zeker niet. En dan niet omwille van de grote drukte die er veelal heerst. Alle restaurants van de keten krijgen in de komende maanden een makeover. De inrichting wordt vernieuwd en België wordt bovendien het eerste land waar het voedingsaanbod duurzamer wordt.

België heeft al wel vaker een pioniersrol gespeeld in de richting die Ikea inslaat met voeding. De vegetarische balletjes kregen hier hun wereldprimeur. De Belgische winkels zullen nu als eersten ook omschakelen naar 100% duurzame vis en zeevruchten. Daarnaast werden in de kindermenu’s een slaatje, fruit en yoghurt geïntroduceerd en werd frisdrank eerder al vervangen door fruitwater. “Er zitten nog meer veranderingen in de pijplijn”, aldus Merlijn Crébolder van het bedrijf. “Ikea wil nog altijd lekkere en betaalbare voeding verkopen en serveren, maar we willen tegelijkertijd meer gezonde en duurzame alternatieven aanbieden.”

Het gaat evenwel niet enkel om het voedingsaanbod. Ikea wil vooral zijn interieur vernieuwen. Het moet gezelliger worden en huiselijker. “Nog voor de zomer van 2016 nemen we één voor één de restaurants in alle woonwarenhuizen onder handen, om ze een gezelliger en huiselijker gevoel te geven. Ook de restaurants in onze nieuwe winkels in Hasselt en Bergen zullen er helemaal anders uitzien dan mensen bij Ikea gewend zijn”, aldus interieurspecialiste Jolanda Wetzelaer.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.