Nieuws Antwerpen Retail: Saturn verdwijnt, Selexion investeert in kantorencomplex Wommelgem

Retail: Saturn verdwijnt, Selexion investeert in kantorencomplex Wommelgem

Retail: Saturn verdwijnt, Selexion investeert in kantorencomplex Wommelgem

saturn-verdwijnt-uit-belgie-id4931040-620x400Het elektronica winkelmerk Saturn, met winkels op de Meir en in Wilrijk verdwijnt. De Saturn-winkel in de Antwerpse Stadsfeestzaal gaat dicht, Wilrijk wordt samen drie andere Saturn vestigingen omgevormd tot een Media Markt. De Duitse keten Media Markt zet volop in op groei, de volgende 3 jaar moeten er in België zo’n 10 winkels bijkomen. In november opent al een Media Markt de deuren in Mechelen. In de herfst van 2014 volgt Turnhout.

Euronics, de commerciële organisatie achter het merk Selexion, investeert dan weer in een nieuw kantorencomplex in Wommelgem. Aannemer is IBO NV uit Mechelen, architect is M-TEC, ook uit Mechelen. Euronics Belgium vertegenwoordigt een omzet van 304 miljoen euro en telt meer dan dan 200 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg. Het levert haar leden service op gebied van aankopen, marketing, logistiek en verkoop. Dochter Euronics NV bouwt met centrale ondersteuning dan weer een netwerk uit van dynamische kleine en middelgrote handelszaken uit, zonder dat deze verdelers hun eigenheid verliezen of aan zelfstandigheid moeten inboeten. Euronics is momenteel nog in Aartselaar gevestigd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.