Nieuws Antwerpen Retailexpert Piet Salens stopt EMG in Beveren en vervoegt Gondola Group

Retailexpert Piet Salens stopt EMG in Beveren en vervoegt Gondola Group

Retailexpert Piet Salens stopt EMG in Beveren en vervoegt Gondola Group

‘Om retailers en merken nog beter van dienst te zijn, vervoegt Piet Salens Gondola Group in Zaventem’, lezen we op de site.

Piet Salens was zaakvoerder van Editing Media Group (EMG) bvba in Beveren. Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 12 mei 2017 werd EMG bvba ontbonden en in vereffening gesteld. Een van de EMG-publicaties ‘Storecheck magazine’ is sinds 1 juni ondergebracht bij Gondola Group.
Ook de ‘Food Personality of the Year’ award en ‘Sales Team & Retail Team’ awards zet Gondola verder.

“De combinatie van de Gondola dynamiek gelinkt aan de winkelvloerexpertise van Piet zal zeker de retail ten goede komen. Wij zijn verheugd dat de Belgische retailsector vanaf nu een nog sterker aanbod heeft“, zegt Pierre-Alexandre Billiet, ceo Gondola Group.

Gondola Group, The Retail & FMCG Platform, bestaat uit The Retail Academy (opleidingen en consulting), The Retail Society (business club voor top managers in retail en consumptie), Gondola magazine en newsletter. Nu vindt Storecheck daar dus ook een plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.