Nieuws Antwerpen Revisorenkantoor VCLJ ziet klantenbestand aangroeien

Revisorenkantoor VCLJ ziet klantenbestand aangroeien

Revisorenkantoor VCLJ ziet klantenbestand aangroeien

auditorBedrijfsrevisor is een job met toekomst. Er is ontstellend veel werk in de sector, zegt Hendrik Van Cakenberghe van het Antwerpse revisorenbedrijf VCLJ. “Ook bij ons. Wij hebben in dit opzicht enkele jonge leergierige kandidaat-werknemers aangeworven.”

Het beroep van revisor lijkt niet direct een functie met veel glitter en glamour. Toch is het een richting die ontstellend veelbelovend kan zijn. VCLJ werd opgericht in 2009 in een fusiebeweging tussen twee bestaande kantoren en groeit ondertussen onverminderd door. “Er is ontstellend veel werk”, zegt Hendrik Van Cakenberghe. “Het is hier altijd ontzettend druk. We hebben dan ook effecttief enkele bijkomende werkkrachten aangeworven die een deel van de opdrachten uit handen kunnen nemen.”

VCLJ moet het overigens niet enkel van het gewone routinewerk hebben. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ook toegespitst op eenmalige opdrachten zoals fusies en overnames. “Wij werken vooral voor KMO’s. We beheren in dit opzicht een grote portefeuille aan klanten. Vandaar onze bekommernis om een aantal bijkomende collega’s in dienst te nemen. Onze criteria waren leergierigheid, inzet en loyaliteit.”

VCLJ is als revisorenbedrijf helemaal onafhankelijk. Omdat er geen accountancywerk gedaan wordt krijgt de onderneming ook geregeld revisorale opdrachten van accountants. “Wij zijn nu eenmaal geen concurrenten.”

VCLJ werd tot voor kort aangestuurd door de vennoten Jean-Paul Loots en Hendrik Van Cakenberghe. Omdat Jean-Paul Loots stilaan wil gaan afbouwen is de ploeg ondertussen versterkt met de nieuwe vennoten Lieve Mertens, Patrick Kilian en Frank Huybrechts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.