Nieuws Antwerpen Reynders drukt tienduizenden zelfklevende etiketten

Reynders drukt tienduizenden zelfklevende etiketten

Reynders drukt tienduizenden zelfklevende etiketten

etiketHet etkettenbedrijf Reynders Label Printing uit Boechout zag zijn omzet in 2012 met 7% stijgen tot 79 miljoen euro. De onderneming stelt vandaag zo’n 370 mensen tewerk en is dringend op zoek naar bijkomend personeel.

Vooral de digitale divisie doet het vandaag uitstekend, stelt financieel directeur Paul Reynders. “Het is een heel sterke groeier. Wij zoeken in dit opzicht verscheidene operatoren voor digitale drukpersen. Wat vandaag zeker niet evident is. Nieuw personeel vinden is bijna een hopeloze opdracht. Ook al bieden wij de kandidaten een interne opleiding aan.”

Reynders Label Printing is vooral gespecialiseerd in de aanmaak van zelfklevende etiketten. Voor de voedingsindustrie, de farma nijverheid enz. Het gaat veelal om tienduizenden heel speciale etiketten. Ze hebben het in Boechout over “speciale constructies.” Promolabels op verpakte kaas bv. “Wij zijn daar heel sterk gespecialiseerd in. Het was destijds een beslissing van onze vader Emile om in de etikettering te investeren. Liever dan in massadrukwerk. Een geniale zet waarvan wij nu nog altijd van profiteren. Vader begon destijds in Mortsel, verhuisde een tijdlang naar Aartselaar en kwam finaal hier in Boechout terecht.”

Het bedrijf van vader Reynders is ondertussen uitgegroeid tot een kleine multi. Met vestigingen in Polen, Frankrijk en zelfs in India. “Steeds meer westerse firma’s investeren in India. Wij moeten daar ook aanwezig zijn.” Dit neemt niet weg dat 90% van de productie nog steeds in België gebeurt. Onder meer ook in een eigen Waalse dochteronderneming.

De groep is nog altijd in familiehanden en wordt geleid door de drie broers Reynders, Marc, Jacques en Paul.
De groeiperspectieven blijven positief. “Al kunnen we als drukker zelden heel ver vooruit kijken. Hooguit drie weken. Maar in de gegeven omstandigheden doen we het nog altijd vrij goed. Wij bestendigen onze activiteiten door op jaarbasis toch telkens weer zo’n 8 miljoen euro te investeren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer