Nieuws Antwerpen Reynders Label Printing zet nieuwbouw neer

Reynders Label Printing zet nieuwbouw neer

Reynders Label Printing zet nieuwbouw neer

marc reyndersHet etikettenbedrijf Reynders Label Printing uit Boechout zet  een nieuw gebouw neer en investeert daartoe 2 miljoen euro.  Het complex  wordt  gebouwd op het terrein van de vroegere hangar  van het nabijgelegen carrosseriebedrijf Faes.

Het gaat om een nieuwbouw van zo’n 2400 vierkante meter waarin de afdeling complexe labels en etiketten voor beveiligingstoepassingen verder kan in doorgroeien. “Het gaat om een investering van 1,5 miljoen euro,” zegt algemeen directeur Marc Reynders.  “Tel daarbij de nieuwe machines en de nieuwe technologieën die eraan gekoppeld worden dan komen we al snel op 2 miljoen euro. We hopen het gebouw eind januari van volgend jaar al in gebruik te kunnen nemen.”

Marc Reynders runt het bedrijf samen met zijn broers Jacques en Paul.  Vader Emile startte de onderneming op in 1956. Vandaag zijn er 225 mensen aan de slag, verspreid over vier afdelingen. Die zijn in evenveel gebouwen aan de Nijverheidsstraat in Boechout gevestigd. De onderneming heeft verder nog vestigingen in het Waalse Libramont, in Noord-Frankrijk, in Polen en in India. De groep produceert op die manier miljarden etiketten voor de meest uiteenlopende doeleinden. “We leveren aan veel nationaal bekende en gevestigde merken,”  zegt Marc Reynders.

“De creativiteit en de inventiviteit van het team behoren tot onze sterkste troeven. De grootste uitdaging is steeds mee te zijn met de nieuwste technologieën en snel in te spelen op de vraag van de klanten. De laatste jaren hebben we al veel geïnvesteerd in onze infrastructuur en ook de nieuwe uitbreiding zien we nog niet als het sluitstuk van onze inspanningen. De nieuwbouw geeft ons personeel in de betrokken afdeling meer ruimte en comfort en maakt op termijn ook nog verdere uitbreiding mogelijk. We zijn ondertussen op zoek naar een tiental bijkomende mensen, zowel operatoren als leidinggevenden.”

Reynders Label Printing tekende in 2012 voor een omzet van 79 miljoen euro (+7%).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.