Nieuws Antwerpen Roefs Group is provinciaal KMO Dienstenbedrijf van het Jaar

Roefs Group is provinciaal KMO Dienstenbedrijf van het Jaar

Roefs Group is provinciaal KMO Dienstenbedrijf van het Jaar

ANTWERPEN – Roefs Group, de Antwerpse specialist in ruimen en reinigen, is uitgeroepen tot KMO Dienstenbedrijf van het Jaar in de provincie Antwerpen. Samen met Exellys uit Mechelen (Beloftevolle KMO van het Jaar) en 3Bouw uit Westerlo (KMO Maakbedrijf van het Jaar) maakt het Antwerpse bedrijf op 4 december kans op een nationale titel.

Elk jaar kiest Unizo, samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC, TNT, en een onafhankelijke jury de KMO van het Jaar. De provinciale awardshow in de Antwerp Engineering Company was de afsluiter van het netwerk-event The Business Factory. Shane McLeod, hockeycoach van de Red Lions, bracht een inspirerende keynote.

Vlaams minister-president Jan Jambon reikte de provinciale prijs voor KMO Dienstenbedrijf van Jaar uit aan Roefs Group uit Antwerpen.

Roefs Group is een bundeling van bedrijven in ruimen en reinigen die sinds juli 2015 onder dezelfde naam werken. Dat leverde een brede expertise op in reinigingsdiensten – van slibverwerking, over scheepsreiniging, tot industriële cleaning – waarbij veel aandacht wordt besteed aan nieuwe technologieën en circulair ondernemen.

Beloftevolle KMO van het Jaar, gereserveerd voor jonge bedrijven die maximaal vijf jaar bestaan, werd Exellys uit Mechelen. 3Bouw uit Westerlo werd bekroond tot KMO Maakbedrijf van het Jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.