Nieuws Antwerpen Roefs Group uit Antwerpen opent in januari nieuwe site in Puurs

Roefs Group uit Antwerpen opent in januari nieuwe site in Puurs

Roefs Group uit Antwerpen opent in januari nieuwe site in Puurs

ANTWERPEN/RUISBROEK – Roefs Group bestaat nog maar 10 jaar, maar toch werd het bedrijf onlangs door Unizo al verkozen als beste dienstenbedrijf van de provincie Antwerpen. In januari 2020 opent het bedrijf met hoofdzetel in Antwerpen een nieuwe site van 20.000 m² in Puurs.

Zaakvoerders van Roefs Group, het echtpaar Celine Michoel en Diether De Ruyte die zelf in Puurs wonen, maakten van het bedrijf op amper 10 jaar tijd een bloeiende kmo met maar liefst 100 medewerkers. Vanuit hun hoofdkantoor in Antwerpen verlenen ze diensten in heel België. Roefs Group is gespecialiseerd in professionele reiniging en onderhoud. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij hen terecht voor onder andere industriële reiniging, scheepsreiniging, tankreiniging, rioleringswerken en ontstoppingswerken.

Momenteel bouwt Roefs aan een nieuwe site aan de Nijverheidstraat in het Puurse Ruisbroek. Naast een grote hangaar komen er nieuwe burelen. In Puurs wil het bedrijf onder andere rioolslib opslaan en verwerken om het van daaruit per schip af te voeren naar een eindverwerker. Anderzijds denkt het bedrijf eraan om die verwerking op termijn zelf te doen. De nieuwe site zal in januari 2020 in dienst worden genomen.

Op 24 oktober werd Roefs Group door Unizo nog verkozen als Beste dienstverlenende kmo van het jaar voor de provincie Antwerpen. Op 4 december wordt de eindwinnaar voor heel Vlaanderen bekend gemaakt. Het publiek kan nog stemmen tot 18 november.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.