Nieuws Antwerpen ROETS en The Value Agency gaan voor duurzaam partnerschap

ROETS en The Value Agency gaan voor duurzaam partnerschap

ROETS en The Value Agency gaan voor duurzaam partnerschap

Marketing- en communicatiebureau The Value Agency en ROETS, dat persoonlijke coaching en begeleiding aan bedrijven, teams en leidinggevenden aanbiedt, slaan de handen in elkaar. Samen willen ze zich in eerste instantie richten op organisaties die op een meer diepgaande, duurzame en effectieve manier hun bestaansreden willen (her)uitvinden.

De basis van de samenwerking werd gelegd binnen het traject waarin The Value Agency de marketingstrategie voor ROETS uitwerkte.

“We hadden vrij snel een klik op persoonlijk vlak en die uit zich nu ook in het zakelijke. Het partnership met ROETS is voor ons een logische stap. We geloven sterk in hun verhaal en hun competenties. Bovendien sluit hun verhaal ook naadloos aan op het onze”, zegt Patrick Van den Broeck, co-oprichter The Value Agency.

Samen zullen de bedrijven zich nu richten op organisaties en professionals die op een meer diepgaande, duurzame en effectieve manier hun bestaansreden willen (her)uitvinden, of hun hun identiteit willen scherpstellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.