Nieuws Antwerpen Rolluikenspecialist De Raeymaekers komt handen te kort

Rolluikenspecialist De Raeymaekers komt handen te kort

Rolluikenspecialist De Raeymaekers komt handen te kort

ghelamco“Wie goede kwaliteit aflevert heeft altijd werk”, zegt Patrick De Raeymaekers overtuigd. Zijn bedrijf dat rolluiken produceert draait voluit. De onderneming verhuisde onlangs van Antwerpen naar Schoten waar een nieuwe hal in het bedrijvenpark Aquapolis ingenomen werd.

Rolluikenfabrikant De Raeymaekers is al aan zijn derde generatie toe. “Mijn grootvader begon destijds in 1930 met de productie van houten rolluiken. Wij hebben in al die jaren alle technologische ontwikkelingen gevolgd en schakelden bv. over naar rolluiken in plastic. Nog later gingen wij over op industriële rolluiken in aluminium of staal. De markt evolueerde snel.”

Ook vandaag blijft de productie bij De Raeymaekers op volle toeren draaien. “Wij komen handen te kort”, zegt Patrick De Raeymaekers. “Wij krijgen nogal wat orders uit de industrie. Uit de haven. Wij hebben rolluiken geleverd voor het nieuwe voetbalstadium Ghelamco in Gent. De ketens Van den Borre en Krëfel zijn vaste klanten.”

Vandaar ook de stelling: met kwaliteit blijf je altijd groeien. Het bedrijf heeft verscheidene grote ijzers in het vuur liggen, bestellingen die eerlang kunnen betekend worden. “Wij garanderen onze klanten optimaal functionerende producten. En indien er al eens moet ingegrepen worden voor herstellingen zijn we heel snel ter plaatse.”

De Raeymaekers werkt met verscheidene onderaannemers die de eigenlijke rolluiken afnemen en ze ter plaatse installeren.”

De verhuis naar Aquapolis in Schoten was ingegeven door het feit dat het gebouw dat gehuurd werd verkocht werd. “Aquapolis heeft met ons meegedacht voor een oplossing op maat. Zowel qua infrastructuur als qua ligging was het een goede keuze. Onze nieuwe vestiging zal ons toelaten om verder efficiënt te groeien en onze klanten de beste service te blijven leveren.”

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.