Nieuws Antwerpen Rombit meest beloftevolle starter van Antwerpen

Rombit meest beloftevolle starter van Antwerpen

Rombit meest beloftevolle starter van Antwerpen

jorikHet softwarebedrijf Rombit is bekroond als de meest beloftevolle starter van de provincie Antwerpen. De Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland kent elk jaar in het kader van de actie Vlaanderen in Actie verscheidene bedrijven een specifieke award toe. Rombit kreeg uiteindelijk het meeste stemmen achter zijn naam.

Rombit is in 2012 opgezet door Jorik Rombouts en heeft inmiddels een razendsnelle start genomen. De start-up zet al 20 mensen aan het werk en heeft zijn actieterrein inmiddels breed uitgetekend. In een ambitieus toekomstplan zocht het bedrijf zijn toekomst in cloud software, mobiele app’s en projecten voor webdevelopment.

In dit opzicht werden ook partnerships opgezet met oa. Techelec en Schneider. Samen hebben ze een systeem ontwikkeld waarmee schippers aan de kade hun technische installaties kunnen checken. Met het Nederlandse Medicalchain en H. Essers is een track & trace systeem ontworpen voor medisch materiaal en implantaten. Nog: The Brokery, een systeem voor makelaars en notarissen waarmee schattingsverslagen, plaatsbeschrijvingen en marktanalyses gemaakt kunnen worden.

Vandaag wordt aan de Katelijnevest vooral trots uitgepakt met Badge Control, een software die speciaal ontwikkeld werd om de verplichte aanwezigheidsregistraties op bouwwerven vlot te laten verlopen.

Jorik Rombouts nam onlangs deel aan de handelsmissie van de stad Antwerpen in Shanghai. De start-up heeft er zich samen met de Antwerpse decision makers kunnen profileren voor een internationaal gezelschap. De contacten met de groten uit de haven kunnen op termijn naar effectieve contracten leiden, wordt gehoopt.

Rombit heeft al een indrukwekkende klantenporfeuille opgebouwd met oa. ERA, Blue Corner, eNovates, JC Decaux, SIM Belgium e.a.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.