Nieuws Antwerpen Ronde Tafel 25 haalt 50.000 euro op voor Antwerpse goede doelen

Ronde Tafel 25 haalt 50.000 euro op voor Antwerpse goede doelen

Ronde Tafel 25 haalt 50.000 euro op voor Antwerpse goede doelen

ANTWERPEN – Ondernemersorganisatie Ronde Tafel 25 haalt 50.000 euro op voor lokale goede doelen. Onder andere Parcival, een school voor buitengewoon onderwijs, en het Koningin Paola Kinderziekenhuis ontvingen een donatie.

De Ronde Tafel 25 Antwerpen is een vereniging van ondernemers die 20 keer per jaar vergadert. Dankzij allerlei initiatieven, waaronder gala-avond Nacht Van De 25 en een gesponsorde wandeltocht van Scherpenheuvel naar Antwerpen zamelde de organisatie 50.000 euro in voor 7 goede doelen: onderwijsinstelling Parcival, kinderfeestorganisator Feestvarken!, brandwondenvereniging Pinocchio, dagverblijf De Speelhoeve, het Koningin Paola Kinderziekenhuis, voetbalproject City Pirates en Villamax vzw, die gezinnen getroffen door ongeneselijke ziekte een onvergetelijk vakantie bezorgt.

Voorzitter van RT25, Dimitri O. vertelt: “Als Ronde Tafel 25 Antwerpen zijn wij enorm trots dit bedrag op te halen met slechts een twintigtal mensen op een jaar tijd. Begin 2021 organiseren we opnieuw de Nacht van de 25, een prachtig gala waar zo’n 400 mensen op afkomen en tevens onze belangrijkste fondsenwerving.” Ronde Tafel 25 koos bewust voor sociale projecten in de Antwerpse regio, enerzijds om contact met de goede doelen te bevorderen, anderzijds om ter plaatse de resultaten van de financiële steun te kunnen opvolgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.