Nieuws Antwerpen Rumstse UniPartners zet eerste stap naar Frankrijk

Rumstse UniPartners zet eerste stap naar Frankrijk

Rumstse UniPartners zet eerste stap naar Frankrijk

RUMST – Het gaat snel bij UniPartners Group. Begin 2019 werden de expertises van IT en finance uitgebreid met engineering en techniek dankzij een overname van het Waalse bedrijf Instrumelec. Enkele weken geleden lanceerde dochterbedrijf RACS een nieuwe ERP-software voor technische bedrijven. En nu wendt het bedrijf uit Rumst de blik naar Frankrijk via de overname van ID Solaire.

Walter Van den Eynde.

“In een snel veranderende wereld kan je als bedrijf niet stilzitten. Innovatie, automatisatie en inzetten op duurzaamheid zijn belangrijke groeipijlers”, zegt Walter Van den Eynde, ceo van UniPartners Group. En laat ID Solaire nu net een gevestigde waarde in Frankrijk op vlak van groene energie zijn. “De kennis en ervaring van ID Solaire zijn een strategische aanvulling van onze eigen technische dienstverlening.”

De bestaande opportuniteiten en competenties zullen in Frankrijk verder ontwikkeld worden om vervolgens de kennis en skills in België aan te wenden.

Co-ceo Guy De Backer: “Heel wat bedrijven investeren in duurzaam ondernemen. Inzetten op zonne-energie is een belangrijk aspect hiervan. De bedrijfswereld is overtuigd van het belang dat mensen hechten aan milieuvriendelijke en hernieuwbare energiebronnen. Het feit dat dit inmiddels een rendabele investering is geworden, is goed meegenomen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.