Nieuws Antwerpen SafeSign laat ondernemers keihard opvallen

SafeSign laat ondernemers keihard opvallen

SafeSign laat ondernemers keihard opvallen

Opvallen in een uitermate visuele wereld waar folders en andere papieren media verticaal geklasseerd worden, hoe doe je dat? Simpel: LED.

Anno 2019 zijn schermen niet weg te denken. Signalisatie, bewegwijzering, advertenties, promoties, noem maar op. Zonder scherm had je dit artikel nooit gelezen. Als je gezien wil worden, moet het dus met een scherm. En daar zorgt SafeSign voor: keihard opvallen.

Ilja Theuwissen, zaakvoerder van SafeSign, zegt: “We kunnen alle mogelijkheden opnoemen, maar luisteren liever naar wat onze klant in gedachten heeft. Nadien vertalen wij het idee naar werkelijkheid.”

Totaalplaatje

SafeSign begeleidt, geeft persoonlijk advies en neemt plaatsing tot onderhoud op zich. “Met onze zelf ontwikkelde software verander je bovendien in enkele klikken de inhoud van alle schermen tegelijk of apart. De software is gebruiksvriendelijk en compatibel met elk scherm op de markt. Een must-have om snel te schakelen en in te spelen op opportuniteiten.”

Klant aan het woord

“De SafeSign-software is enorm gebruiksvriendelijk. We posten hierdoor ook vaak nieuwe berichten op onze schermen, en merken dat zowel bezoekers als medewerkers deze ook echt lezen”, aldus Jessica Vandebeek, dienst communicatie bij politie LRH.

LED-trailer huren

De LED-trailer van SafeSign is al enkele jaren populair op festivals, maar ook meer en meer lokale ondernemers halen voordeel uit deze snelle, maar effectieve manier om gezien te worden. Reden: de SafeSign LED-trailer is eenvoudig te bedienen, snel geplaatst en tegelijk betaalbaar.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.