Nieuws Antwerpen Salens Communicatie omgedoopt tot Studio Salens

Salens Communicatie omgedoopt tot Studio Salens

Salens Communicatie omgedoopt tot Studio Salens

salensSalens Communicatie wordt omgedoopt tot Studio Salens. “We willen meer de nadruk leggen op ontwerp en vormgeving”, zegt de stichter van het bedrijf Guy Salens.

Studio Salens is in 1991 opgezet als een grafisch productiehuis. In de loop van de jaren is de onderneming uit Vremde geëvolueerd tot een full service communicatie bureau. “Vandaag willen we ons duidelijk profileren als ontwerpers met ervaring in vormgeving in off- & online communicatie”, zegt Guy Salens.

“Bij elke opdracht wordt gezocht naar een nieuwe creatieve oplossing, eenheidsworst willen we vermijden – dat kun je al genoeg vinden bij, ik noem ze, de internet cowboys … onze meerwaarde zit in het meedenken met de klant en het inlevingsvermogen van de vele digitale communicatiemiddelen.”

“Van vormgeving van drukwerken, huisstijlen, verpakkingen tot diverse soorten webdesign: we hebben referenties op vele niveaus. Toegegeven, we zijn een kleine creatieve unit maar dit is dan ook één van onze grootste troeven: we kunnen zeer flexibel inspelen op de meest diverse soorten opdrachten. Ons veelzijdige klanten-portefeuille bewijst dit.”

Bij Studio Salens is men ervan overtuigd dat design, ook in app’s en websites in de toekomst een belangrijke rol zal blijven spelen. Wat slecht is ontworpen, communiceert niet. De boodschap gaat verloren en de consument of de doelgroep geeft het bedrijf geen tweede kans, heet het.

Een van de meest recente realisaties van Studio Salens: het duurzaamheidsverslag van het chemiebedrijf Evonik Degussa Antwerpen. Dat een grote Duitse multi als Evonik een beroep doet op Studio Salens wordt als een heuse erkenning van het bedrijf gezien. Het was trouwens niet de eerste keer dat Evonik een beroep deed op het bedrijf uit Vremde.

Op het actief van de onderneming: posters, concepten bij newsletters, product design, corporate identity, webdesign, verpakkingen, beursstanden, mgazines, jaarverslagen enz. “Handenvol werk, zeker weten” heet het in Vremde.

Enkele klanten van het bedrijf: Jaguar, ATF, DNF Group, Agita, McGrid, Vandeputte Medical enz.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.