Nieuws Antwerpen Salesmensen voor nieuwe Made Ins

Salesmensen voor nieuwe Made Ins

Salesmensen voor nieuwe Made Ins

madeHet concept met de Made Ins heeft succes. Mediahuis is daarom van plan om de formule in de komende weken ook uit te rollen over de rest van Vlaanderen. Naast Limburg, de Kempen en Antwerpen zouden ook Made Ins aangemaakt worden voor Oost-Vlaanderen, Mechelen en Leuven. In dit opzicht werft Mediahuis account managers Made in aan voor die bewuste regio’s.

U bent al veel langer vertrouwd met de Made Ins. Het zijn evenveel platformen die elke dag bedrijfsnieuws uit verschillende regio’s brengen. De Made Ins hebben vooral aandacht voor het succes van de KMO’s en de ondernemers, de innovatie in de regio, de groei van de bedrijven en plaatsen de mens achter die ondernemer centraal.

Voor de verdere uitwerking van dit initiatief en de uiterst interessante doelgroep heeft Medfiahuis in verschillende regio’s van Vlaanderen nood aan bijkomende salestalenten. Het gaat specifiek om de regio Antwerpen (Mechelen), Oost-Vlaanderen en Leuven.

Onze nieuwe salesmensen beheren hun eigen klantenportefeuille en bouwt die verder uit rond bedrijven die B2B communicatie willen voeren.Onze salesmensen analyseren grondig de behoeften van de klanten, overtuigen hen van de kracht van het adverteren in onze media en adviseren hen bij het professioneel en efficiënt besteden van hun communicatiebudgetten. Ze werken aan een langetermijnrelatie met de klanten waarbij gestreefd worden naar een win/win situatie.

Het profiel van onze salesmensen is afgesteld op commerciële talenten met meerdere jaren externe sales ervaring. Ze werken resultaats- en servicegericht met targets in de te behalen omzet.

Contact via jobs.mediahuis.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.