Nieuws Antwerpen Sam en Laura dopen The Venue om tot Palma

Sam en Laura dopen The Venue om tot Palma

Sam en Laura dopen The Venue om tot Palma

Sam Pelgroms, gekend van Entrez, neemt samen met zijn vriendin Laura Nollet het gekende The Venue langs de A12 over. Ze vormen het legendarische pand om tot Palma en hopen tegen de heropening van de terrassen in de horeca ook de deuren te openen.

 

Nadat ze vorige zomer aan zee hun pop-up Healthy Knokke hadden geopend, hadden Sam Pelgroms en Laura Nollet zin in meer. “Met onze online shop Healthymeals zijn we klein gestart vanuit het keukentje van Entrez, maar we keken al snel uit naar een grotere keuken met meer mogelijkheden”, vertelt Sam Pelgroms. “Met Healthymeals gaat het goed en deze online shop gaat ook blijven bestaan. Er is veel interesse en we ontdekken veel dingen die we plantbased kunnen doen.”

Meer mogelijkheden vonden ze bij The Venue langs de A12 in Aartselaar. Ze zijn de zaak, die ze binnenkort heropenen als Palma, momenteel volop aan het verbouwen.

Sam Pelgroms: “We gaan zakenlunches aanbieden, omdat er veel bedrijven in de buurt zijn. Toch willen we ons voornamelijk profileren als plant based streetfoodbar. Naast leuke muziek zetten we in op kleine sharing gerechtjes en de lekkere dranken.”

Zodra de horeca de terrassen mag openen, hopen Sam en Laura ook de deuren van Palma te openen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Lutgard D. 2021-04-19 07:37:43

Top !! Er komen in toekomst inderdaad nog diverse bedrijven op het wetenschapspark en een goede eetgelegenheid in de buurt is terug meer dan welkom. Veel succes voor de nieuwe uitbaters !!!

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.