Nieuws Antwerpen Samenwerking 4 Antwerpse netwerkclubs uit startblokken

Samenwerking 4 Antwerpse netwerkclubs uit startblokken

Samenwerking 4 Antwerpse netwerkclubs uit startblokken

marcoDe samenwerking tussen vier Antwerpse netwerkclubs is sterk op gang gekomen. Binnen het initiatief van Freddy Michiels is nu ook de website www.succesrijknetwerken.be opgestart. Het concept ‘succesrijk netwerken’ lijkt daarmee mooie perspectieven open te trekken.

Zeker in een grootstad als Antwerpen is het niet onbelangrijk om als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper goede relaties uit te bouwen in een ruime leefwereld. “Wie over een gepast netwerk beschikt weet eerder dan zijn concurrenten wat er leeft in de zakenwereld, welke evoluties op komst zijn die belangrijk kunnen zijn voor de uitbouw van zijn belangen als ondernemer. Dankzij je netwerk kun je sneller beslissen, sneller problemen op de juiste manier oplossen en sneller standpunten innemen”, pleegt Freddy M+ichiels te stellen.

Antwerpen leefde onderhand in de luxe dat de zakenwereld verscheidene grote businessclubs telt. Zeker voor KMO’ers niet altijd een makkelijke vaststelling. Vandaar de idee om de bestaande clubs alvast in een breder netwerk bijeen te brengen en op die manier nog meer netwerkmogelijkheden uit te bouwen.

In de afgelopen maanden heeft Freddy Michiels zich alvast sterk geëngageerd om van het concept ‘Succesrijk netwerken’ in Antwerpen een geslaagde onderneming te maken. Hij bracht daartoe de A12 Business Club bijeen met het Zakelijk Netwerk, de BNI (Business Networking International) en het
World Trade Center Antwerp Flanders. De eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie eerder dit jaar was in dit opzicht alvast een stevig schot in de roos. In het San Marco Village van Schelle waren Liefst 550 deelnemers present.

De organisatie van de samenwerking is onlangs versterkt door de lancering van de website www.succesrijknetwerken.be waarop de surfers niet enkel relevante economische informatie kunnen vinden maar ook de activiteitenagenda van de vier geëngageerde clubs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer