Nieuws Antwerpen San Marco Village viert tien jaar met conferentie

San Marco Village viert tien jaar met conferentie

San Marco Village viert tien jaar met conferentie

sanmarcoDe San Marco Village is niet meer weg te denken uit het Antwerpse society gebeuren. Het concept rond het indrukwekkende plein in Venetië heeft al tientallen evenementen tot een echt succes gemaakt. De San Marco Village bestaat onderhand tien jaar. Dat wordt gevierd met een conferentie onder de titel The Work/ Life Conference. Het centrale thema is de balans tussen werken en leven. Onder het moto dat tevreden werknemers ook voor tevreden klanten zullen zorgen. De twee keynote sprekers op de conferentie, Wouter Torfs van Schoenen Torfs en Pascale Naessens zullen elk voor zich een aspect van de thematiek aansnijden.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Die oude Griekse wijsheid blijft ook vandaag nog overeind. De gebroeders Cryns, de initiatiefnemers rond de San Marco Village dachten in die thematiek een interessant gegeven te vinden voor een conferentie. De twee gastsprekers, Wouter Torfs en Pascale Naessens zullen het onderwerp ongetwijfeld op hun eigen boeiende manier aanpakken. Wouter Torfs tekende in het verleden een respectvolle bedrijfscultuur waarmee hij al vier keer uitgeroepen werd tot de beste werkgever van het land. Pascale Naessens schrijft boeken, reportages en colums over gezond leven.

De conferentie begint om 18 u. Inschrijven kan nog voor 79 euro: www.theconference.be

De gebroeders Cryns hebben in de afgelopen jaren heel wat feesten georganiseerd. Ze zijn het ongetwijfeld niet gewoon dat ze maandag naar aanleiding van het tienjarig bestaan van hun zaal ook voor een stuk zélf in the picture staan. Johnny, Wim en Paul volgen de ontwikkelingen meestal vanuit de coulissen op. Dit neemt niet weg dat hun concept The San Marco Village vandaag niet meer weg te denken is uit de streek. Met de overname, enkele tijd terug van The Tree (ex-Baobab) in Lier hebben ze hun infrastructuur overigens nog verder uitgebreid. Eerder werd ook The View in Sint Niklaas opgestart.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.