Nieuws Antwerpen Sanal blijft sterke trendsetter

Sanal blijft sterke trendsetter

Sanal blijft sterke trendsetter

sanalSanal is al vele jaren een toonaangevende badkamer- en verwarmingsspecialist uit de regio. Het bedrijf uit Borsbeek heeft zich al die tijd opgewerkt als een trendsetter die vaak verrassend nieuwe lijnen uitzet. De showroom aan de Krijgsbaan is daarbij zoveel als een bekend trefpunt. Wie plannen heeft om zijn sanitair of zijn verwarming uit te bouwen maakt steevast een afspraak bij het bedrijf.

Dit neemt niet weg dat de markt vandaag ondertussen heel erg concurrentieel is. In de  brede omgeving hebben zich nogal wat bedrijven gevestigd die mee hun deel van de koek willen. De commerciële marges zijn daarom vaak flinterdun.
Sanal dook mede daarom voor het tweede opeenvolgende jaar in het rood. Dat blijkt uit de winst- en verliesrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Het bedrijfsverlies liep in 2014 op tot 62.000 euro. Daardoor kwam er ook een nettoverlies van 96.000 euro op de winst- en verliesrekening. Het jaar ervoor was er eveneens een verlies van 22.000 euro.

Dit neemt niet weg dat het bedrijf hoe dan ook standhoudt. De verkoop blijft het vrij aardig doen. Sanal is al meer dan 50 jaar actief op de markt en heeft op die manier wel al meer woelige watertjes doorzwommen. De 17 werknemers hebben flink wat ervaring opgebouwd.

Sanal wordt aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Armand Berckmans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.