Nieuws Antwerpen Schenk Tanktransport zoekt 20 chauffeurs

Schenk Tanktransport zoekt 20 chauffeurs

Schenk Tanktransport zoekt 20 chauffeurs

schenkSchenk Tanktransport is dringend op zoek naar 20 bijkomende chauffeurs. Het bedrijf heeft drie bijkomende contracten binnengehaald en moet daartoe extra volk inzetten. Schenk Tanktransport is gespecialiseerd in het vervoer van brandstoffen, chemieproducten, cryogene gassen en gasflessen.

Rudy Wille is er zich best van bewust dat het niet makkelijk zal zijn om 20 bijkomende chauffeurs te vinden. De markt is nu eenmaal heel klein en de concurrentie is bikkelhard. Toch zal er moeite gedaan worden om de nodige mensen te overtuigen.

Schenk Tanktransport opereert vanuit de haven van Antwerpen en heeft verschillende sites van waaruit de trucks vertrekken. Het gaat dan om Zelzate, Gent, Vilvoorde, Brussel, Wandre en Luik. Schenk Tanktransport is een dochteronderneming van een Nederlandse groep uit Papendrecht.

In het recente verleden vervoerde Schenk Tanktransport vooral brandstoffen vanuit de depots en de raffinaderijen naar de tankstations. Veelal in de kleuren van de opdrachtgevers. De laatste tijd is evenwel gekozen voor een doelgerichte diversificatie. Richting chemie bv. Of gasbedrijven. Bitumen.  De business loopt vandaag vrij goed. Onlangs werden drie bijkomende langetermijncontracten binnengehaald. Daar is extra volk voor nodig. Schenk Tanktransport heeft nu al 150 chauffeurs.

De grote kracht van Schenk Tanktransport? “Wij zijn na al die jaren nog altijd een echt familiebedrijf”, zegt Rudy Wille. “Dit betekent ook dat de beslissingslijnen vrij kort zijn. De directie staat heel dicht bij het personeel. Het gaat er allemaal heel flexibel en vlot aan toe.”

Schenk Tanktransport rijdt vandaag met heel moderne trucks voorzien van de nieuwste overslagapparatuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.