Nieuws Antwerpen Schilde heeft voortaan eigen netwerkevenement

Schilde heeft voortaan eigen netwerkevenement

Schilde heeft voortaan eigen netwerkevenement

schilHet eerste Open Coffee Voorkempen in Schilde was meteen een voltreffer. Zo’n 100 lokale ondernemers gaven elkaar rendez-vous bij Vlassak-Verhulst. De organisatie Open Coffee is een netwerkevent dat lokale ondernemers op een laagdrempelige manier bijeen probeert te krijgen. Het internationale netwerk werd opgezet vanuit Londen en groeit ondertussen overal verder door.

De koffiekoeken van bakker Marc Jacobs en de koffies hadden in elk geval veel succes. Het waren opwarmertjes voor de eerste vlotte contacten tussen de enthousiastelingen die zich aangemeld hadden op de lokale van Maxim Verhulst.

Het team dat Open Coffee Voorkempen opgestart heeft bestaat uit 4 hosts. Het gaat om SD Worx met Peter De Wreede, Afval Alternatief met Aart Van Oekelen, Kolum Verzekeringsteam met Almir Hucic en Abeka boekhoudkantoor-adviesbureau met Georges en Bart Bauwens.

In de regio rond Schilde bestond deze vorm van netwerken nog niet en “dat heeft ons ertoe bewogen om dit initiatief te nemen zodat de lokale ondernemers elkaar goed terugvinden, contacten kunnen leggen en indien mogelijk een samenwerking opstarten”, zeggen de hosts. Bij Open Coffee Voorkempen is de overtuiging groot dat ondernemen en netwerken heel sterk samenhangt en dat “merken wij aan de vele aanwezigen vandaag”, aldus de hosts.

Open Coffee Voorkempen zal voortaan iedere tweede dinsdag van de maand doorgaan van 8h tot 10h. De eerstvolgende editie staat gepland op 14 april e.k.

Registreren kan via http://open-coffees.be/events/categories/schilde/

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.