Nieuws Antwerpen Schoenen Torfs lanceert Nederlandse webshop

Schoenen Torfs lanceert Nederlandse webshop

Schoenen Torfs lanceert Nederlandse webshop

torfstorfsSchoenenketen Torfs gaat de Nederlandsse markt op. De expansieve onderneming uit Sint Niklaas heeft daartoe een webwinkel geopend. Torfs heeft voorlopig geen fysieke filialen in Nederland. Er zijn trouwens ook geen plannen om er te openen.

Wouter Torfs beantwoordt het offensief van de Nederlandse webwinkels kennelijk met een koekje van eigen deeg. Hij zette een webwinkel op die specifiek de Nederlandse klanten viseert. Torfs maakte het nieuws overigens zélf bekend via Twitter: “We zijn er trots op”, aldus Torfs. “Waarom zouden wij daar niet kunnen wat Nederlanders hier kunnen?”

Schoenen Torfs
opende in 2012 al zijn eigen online winkel in België. De flamboyante ceo van het schoenenbedrijf gaf toe dat hij daar aanvankelijk helemaal niet enthousiast over was. Hij moet vandaag evenwel meegeven dat de Belgische webwinkel vandaag “het best draaiende filiaal van het bedrijf is en ook flink wat bestellingen uit Nederland binnenkrijgt.” Daarom is nu besloten om ook een Nederlandse webshop te openen.

“Om deze snel groeiende klantendoelgroep nog beter van dienst te zijn, werd een internationale stap gezet met de lancering van www.schoenentorfs.nl. Niet alleen biedt deze site de mogelijkheid om Nederlandse klanten persoonlijker te benaderen, bovendien komt dit de zoekresultaten via google.nl ten goede”, laat Schoenen Torfs weten.

Nederlandse bestellingen worden net als in België al na één dag geleverd en Nederlandse klanten kunnen ook zelf hun dag van levering kiezen. Er wordt wel geen specifieke Nederlandse klantenservice opgezet, omdat eerder al is gebleken dat Nederlandse klanten tevreden zijn met de Belgische variant. Ook werd er onmiddellijk een mobiele versie van de website gelanceerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.