Nieuws Antwerpen Schoonmaakbedrijf Ecopods steekt Nederlandse grens over

Schoonmaakbedrijf Ecopods steekt Nederlandse grens over

Schoonmaakbedrijf Ecopods steekt Nederlandse grens over

Helpling, de grootste online markplaats van Europa voor het vinden van een huishoudelijke hulp, en het Wommelgemse Ecopods slaan de handen in elkaar. Samen lanceren ze een private label schoonmaakmiddelen: Helpling, powered by Ecopods. Het is de eerste stap van Ecopods naar het buitenland.

Door de samenwerking van Helpling en Ecopods is het vanaf nu mogelijk om bij het maken van een boeking bij Helpling, een schoonmaakpakket toe te voegen. Het gekozen pakket wordt vervolgens binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bezorgd op het adres van de schoonmaak.

“Met het aanbieden van schoonmaakproducten maken we ons platform nog completer en zorgen we voor meer gemak voor de huishoudens. Daarnaast is het voor de huishoudelijke hulpen prettig om een betrouwbaar product omhanden te hebben, waarmee ze eenvoudig aan de slag kunnen”, zegt Michelle van os, managing director van Helpling Nederland.

Voor Ecopods is het de eerst grote voet tussen de deur in Nederland. “We zijn al een paar maanden de mogelijkheden in Nederland aan het verkennen. Onze producten werden ook ontwikkeld met het gebruik door huishoudhulpen in het achterhoofd. We hadden ons dus geen betere partner kunnen wensen”, aldus Raf Schoonbaert, zaakvoerder van Ecopods.

Helpling werd in 2014 opgericht en is ondertussen Europa’s grootste online marktplaats voor het boeken van huishoudelijke diensten. Via hun platform kunnen huishoudens eenvoudig een gescreende en ervaren huishoudelijke hulp vinden. Voor de huishoudelijke hulpen betekent deze online service dat ze makkelijker toegang hebben tot nieuwe klanten en zelf kunnen bepalen waar, wanneer en voor welke prijs ze willen werken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.