Nieuws Schrijf je in voor de virtuele Exportbeurs 2021

Schrijf je in voor de virtuele Exportbeurs 2021

Schrijf je in voor de virtuele Exportbeurs 2021

Naar tweejaarlijkse gewoonte organiseert Flanders Investment & Trade (FIT) de Exportbeurs 2021 om de internationale ambities van Vlaamse exportbedrijven en kandidaat-exporteurs te ondersteunen. Inschrijven voor deze digitale b2b-beurs kan op www.exportbeurs.be.

Door de aanhoudende coronapandemie vindt de Exportbeurs van 9 tot en met 11 februari volledig virtueel plaats. Op de catering na, krijg je er dezelfde interactieve en inzichtrijke mogelijkheden voorgeschoteld als vanouds. Daags voor de Exportbeurs – op maandag 8 februari om 11 uur – zal minister-president Jan Jambon de aftrap geven met een officiële verwelkoming van alle deelnemers (ingeschreven bedrijven, standhouders en andere stakeholders, sprekers en landenexperten van FIT).

Interactie, inspiratie en inzichten op het menu

Wat mag je verwachten tijdens de driedaagse Exportbeurs? Als Vlaamse onderneming met internationale projecten en ambities kan je tijdens deze virtuele editie onder andere:

  • digitale afspraken boeken met 100 buitenlandse vertegenwoordigers van FIT om samen jouw exportplannen een-op-een bespreken;
  • virtuele beursstanden bezoeken van ruim 50 dienstverleners met een kwaliteitsvol en relevant aanbod om jouw internationale projecten te ondersteunen;
  • een 50-tal digitale, interactieve workshops en seminaries bijwonen over uiteenlopende thema’s rond export en internationalisering;
  • netwerken met honderden bezoekers, standhouders en FIT-medewerkers in een virtuele netwerkzone met chatfunctionaliteiten.

Registratie voor b2b-gesprekken vanaf 18 januari

Inschrijven voor de Exportbeurs kan vanaf vandaag op www.exportbeurs.be. Via dat gebruiksvriendelijke online platform kan je vanaf maandag 18 januari 2021 eveneens op voorhand een of meerdere afspraken boeken met de wereldwijde FIT-experts. Vanuit hun ‘thuismarkt’ bespreken jullie dan persoonlijk jouw exportplannen om zo samen jouw internationale ambities waar te maken.

Ontdek het Exportbeurs 2020-platform en schrijf je vandaag nog in!

Praktisch

  • Wat: interactieve, virtuele b2b-beurs
  • Waar: www.exportbeurs.be
  • Wanneer: van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 februari 2021
  • Openingssessie: maandag 8 februari 2021
  • Registratie voor b2b-gesprekken: vanaf maandag 18 januari 2021

Flanders Investment & Trade (FIT) is hét aanspreekpunt voor internationaal ondernemen in Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.