Nieuws Antwerpen Scorpions Security gaat voor Katoen Natie werken

Scorpions Security gaat voor Katoen Natie werken

Scorpions Security gaat voor Katoen Natie werken

scorpionsHet bewakingsbedrijf Scorpions Security heeft een contract voor drie jaar afgesloten met Katoen Natie. De bewakers van het bedrijf uit Puurs gaan alle sites van Katoen Natie in de havens van Antwerpen en Gent controleren. Scorpions Security wil daarom zijn aanwervingsreserve aan personeel versterken en zoekt in dit opzicht zo’n 15 bijkomende bewakingsagenten.

Beveiliging is vandaag voor vele bedrijven een absolute prioriteit. Zeker in uitgestrekte en vrij eenzame zones als de havens. Scorpions Security heeft zijn activiteiten in dit opzicht onafgebroken kunnen versterken. “We zijn begonnen in 1999 en werken vandaag met zo’n 200 man,” zegt zaakvoerder Eddy Faus.  “Er liggen ondertussen nog verscheidene andere ijzers in het vuur. Met het contract voor Katoen Natie er bovenop moeten we zeker onze personeelsreserves opvoeren.”

Eddy Faus heeft Scorpions Security destijds samen met zijn collega Tommy Debruyn opgericht. De onderneming is ondertussen uitgegroeid tot een sterk gerespecteerde groep die niet enkel aan terreinbewaking en receptiediensten doet maar tevens  mobiele en speciale  diensten kan aanbieden. De mobiele diensten reageren oa. op uitgestuurde alarmen en kunnen interventiëren. De speciale diensten zijn paraat op evenementen, kunnen body guards uitsturen of explosiehonden inschakelen.

Met een omzet van pakweg 3 miljoen euro kan de firma in al die jaren stevige groeicijfers voorleggen. “We gaan in de komende jaren onverminderd door op die lijn,” zegt Eddy Faus. “Het ziet er allemaal zeer goed uit.” Scorpions Security heeft in het Nederlandse Etten-Leur overigens een tegenganger die destijds nog tot de groep behoorde maar sindsdien zelfstandig opereert. De naam Scorpions Security is in dit opzicht ook internationaal niet onbekend. Multinationale bedrijven geven er geregeld de voorkeur aan om met de twee over de landsgrenzen heen samen te werken.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer