Nieuws Antwerpen SD Worx gaat wereldwijd

SD Worx gaat wereldwijd

SD Worx gaat wereldwijd

sdsdHet Antwerpse sociaal dienstenbedrijf SD Worx gaat samenwerken met Ceridian, een wereldwijde HR-speler. Ceridian treedt toe tot de zogenaamde Payroll Services Alliance, een strategisch netwerk van payrollexperten dat destijds opgezet werd door SD Worx en het Zweedse Aditro. Toonaangevende spelers op het vlak van sociale diensten bundelen er hun krachten om over landsgrenzen heen een consistente dienstverlening aan te bieden. Met Ceridian erbij doet de alliantie haar intrede op de Amerikaanse en Canadese markt.

SD Worx
biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van payroll, HR en Tax & Legal. Het bedrijf is gegroeid uit het vroegere VEV, het Vlaams Economisch Verbond, nu Voka. Ruim 2.000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo’s tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse. SD Worx berekent elke maand meer dan 1.35 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in Antwerpen (HQ), Amsterdam, Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Luik, Luxemburg en Parijs.

Dankzij deze samenwerking heeft de Payroll Services Alliance nu wereldwijd 120.000 klanten met ruim 30 miljoen werknemers. Het partnership ondersteunt bovendien de Dayforce HCM-technologie van Ceridian, waaronder ook Dayforce ConnectedPay. Dayforce ConnectedPay biedt internationale bedrijven een eenvoudige oplossing voor het beheer van hun loonadministratie. De combinatie van Dayforce met lokale, landspecifieke services biedt bedrijven de mogelijkheid om hun internationale HR- en loongegevens binnen één applicatie te verwerken, terwijl ze op een sterke lokale ondersteuning kunnen rekenen. Het partnership met Ceridian past zo perfect in de strategie van de Payroll Services Alliance: Think global, act local.

“We geloven sterk in partnerships als stuwende kracht voor verdere groei,” aldus Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group. “Door strategisch en operationeel samen te werken binnen de Payroll Services Alliance, garanderen we onze klanten de beste dienstverlening over de grenzen heen. Met Ceridian erbij breiden we die nu uit van Europa tot de VS en Canada.”

“We zijn van onze kant zeer blij dat we deel uitmaken van de Payroll Services Alliance,” aldus Aaron Hurst, Vice President Global Solutions bij Ceridian. “Dit is een natuurlijke manier om ons payrollnetwerk uit te breiden. Met de combinatie van Dayforce en de lokale services bieden we onze klanten de best mogelijke oplossingen aan. We kijken uit naar onze samenwerking met SD Worx en alle leden van de Payroll Services Alliance, die allemaal toonaangevende payroll- en HR-providers in hun regio zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.