Nieuws Antwerpen SD Worx in zee met Add Value en Ucare

SD Worx in zee met Add Value en Ucare

SD Worx in zee met Add Value en Ucare

recruitmentDe HR-bedrijven Add Value, Ucare en SD Worx tekenden een samenwerkingsovereenkomst. SD Worx zal op het vlak van executive recruitment samenwerken met Add Value en op het vlak van assessment en development met Ucare.

SD Worx is in zijn 70 jarig bestaan uitgegroeid tot een brede HR-speler die niet alleen payroll services en software aanbiedt, maar ook opleidingen en advies op het vlak van Tax, Legal, Reward, Staffing en HR.

SD Worx is daardoor een Europees hr-dienstenbedrijf geworden met hoofdzetel in Antwerpen. De groep biedt een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel met loonberekening en -administratie, opleiding, HR research, sociaaljuridische, fiscale en HR-adviesverlening, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse. SD Worx telt in België 26 kantoren. Het bedrijf biedt oplossingen op het gebied van internationale tewerkstelling in meer dan 20 landen, vanuit eigen kantoren of via kwaliteitsvolle partners. Bijna 2.000 medewerkers bedienen meer dan 40.500 klanten in de privé- en publieke sector.

SD Worx opteert er nu voor om voor opdrachten op het vlak van staffing (executive recruitment, en assessment en development) met zorgvuldig geselecteerde vaste partners samen te werken. Dit kan zowel voor vragen die kaderen binnen een breed HR-project dat aan SD Worx toevertrouwd is, als voor losse opdrachten. SD Worx blijft zijn eigen consultants inzetten op de specialisaties Tax, Legal, Reward en HR-consulting.

Steven Van Hoorebeke, CEO van SD Worx: “We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerkingen een sterke combinatie in de markt zetten, die tastbare meerwaarde biedt aan onze klanten.”

Stefaan De Clercq en Philip Rosseel, partners bij Add Value: “Add Value staat voor een gedreven en kwaliteitsvolle aanpak en dit met een enthousiast team van senior professionals. Het partnership met SD Worx is een fantastische uitdaging die we graag aangaan. We zullen hard werken om dit project succesvol uit te bouwen.” Add Value heeft drie kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg.

Louis Kemps, Afgevaardigd Bestuurder Ucare, voegt toe: “Ucare Career Solutions kijkt er naar uit om haar kennis en expertise inzake assessment & development centers in de toekomst te delen met de klanten van SD Worx. Maatwerk, professionalisme en aandacht voor de persoon zijn de bouwstenen van onze aanpak. We zijn samen snel tot de overtuiging gekomen dat deze klantgerichte visie ons gemeenschappelijk uitgangspunt is met het oog op het resultaatgericht ondersteunen van organisaties inzake potentieelbepaling van medewerkers.” Ucare werkt vanuit Hasselt.

Add Value is sinds ruim 15 jaar een sterke dienstverlener in executive recruitment, assessment en human capital development services, en geniet het vertrouwen van heel wat klanten in België en Groothertogdom Luxemburg.

Ucare adviseert en ondersteunt bedrijven, zowel privaat als overheid, inzake werving en selectie, assessment centers, training en coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en HR-development. Ervaren consultants helpen organisaties en individuen op een resultaatgerichte wijze met hun loopbaanvraagstukken. Ucare is daarnaast de exclusieve Belgische partner van Career Partners International.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.