Nieuws Antwerpen SD Worx kent stevige groei

SD Worx kent stevige groei

SD Worx kent stevige groei

ANTWERPEN – De SD Worx Holding heeft in 2018 een omzet van 594,4 miljoen euro gerealiseerd. Dat is een sterke groei van 33% ten opzichte van 2017, toen de omzet 446,3 miljoen euro bedroeg. De nettowinst steeg van 51,9 miljoen euro in 2017 naar 65,7 miljoen euro in 2018. Met een omzet van 466,7 miljoen euro is een groot aandeel weggelegd voor SD Worx Group, de toonaangevende leverancier van payroll- en HR-diensten.

SD Worx Group blijft zich in 2019 richten op groei in binnen- en buitenland en versterkt zijn positie als marktleider in Europa. Investeren in nieuwe technologieën voor klanten en binnen de eigen organisatie blijft een prioriteit, terwijl nieuwe partnerships en opportuniteiten binnen de markt verder worden verkend.

“Onze klantgerichtheid werd vorig jaar nog beloond met een internationale award voor Customer Experience. Daar zijn we heel trots op, maar we willen niet op onze lauweren rusten”, zegt Steven Van Hoorebeke, ceo van SD Worx Group. “Ook in 2019 willen we onze internationale groei verderzetten, zodat we kunnen meesurfen op de sterk groeiende internationale payrollmarkt.”

De HR-dienstverlener trekt ook volop de kaart van digitalisering. “We lanceren nieuwe payroll- en HR-cloudtoepassingen voor onze klanten en schakelen robotics process automation in voor repetitief administratief werk. Binnenkort wordt ook de Digital Assistant gelanceerd. Zo komen we nu ook rechtstreeks in contact met de medewerkers bij onze klanten. Dat opent zeker nieuwe opportuniteiten.”

Groeiende markt van flexibel werken

Na de overname van VIO Interim en Flexpoint Group vorig jaar is SD Worx Holding nu ook actief op de snelgroeiende markt van flexibel werken. Naast payroll- en HR-diensten biedt het nu ook diensten rond uitzendwerk, detachering, werving & selectie, loopbaanbegeleiding, outplacement en specifieke payroll voor uitzendkrachten. VIO Interim en Flexpoint Group worden tegen midden 2019 in één entiteit geïntegreerd.

De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn naast het hoofdkantoor in Antwerpen ook actief in Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.