Nieuws Antwerpen SD Worx Learning en Kluwer Opleidingen slaan handen in elkaar

SD Worx Learning en Kluwer Opleidingen slaan handen in elkaar

SD Worx Learning en Kluwer Opleidingen slaan handen in elkaar

Johan De Meyer, directeur Kluwer Opleidingen

Johan De Meyer, directeur Kluwer Opleidingen

Kluwer Opleidingen, de opleidingspoot van Wolters Kluwer in België, en SD Worx Learning dat deel uitmaakt van SD Worx, dienstverlener op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal met HQ in Antwerpen, gaan een partnership aan. Voortaan bieden zij samen een aantal opleidingen aan. Met deze samenwerking kunnen de klanten van beide marktleiders genieten van een sterker aanbod aan HR-opleidingen.

SD Worx neemt een aantal relevante opleidingen van Kluwer Opleidingen op in zijn catalogus, waaronder bijvoorbeeld ‘Projectmanagement van A tot Z’ of ‘Excel voor HR managers’. Kluwer Opleidingen biedt dan weer enkele gespecialiseerde trainingen van SD Worx aan, zoals ‘HR Analytics’ of ‘Verzuim’.

“Onze trainers zijn gespecialiseerd in een niche-aanbod: payroll, sociaaljuridische materie en specifieke HR-thema’s. Kluwer Opleidingen biedt met zijn grote groep aan trainers een veel breder assortiment aan. Een aantal van die opleidingen zijn ook voor onze doelgroep, de HR-specialisten, interessant. Die complementariteit levert onze klanten alleen maar voordelen op”, aldus Sige Mariën, Director Consulting bij SD Worx.

“Het aanbod aan onze klanten versterken door onze expertise samen te brengen, is ook voor Kluwer Opleidingen de belangrijkste drijfveer voor dit partnership ”, zegt Johan De Meyer, directeur van Kluwer Opleidingen. “We starten dit najaar met een tiental gezamenlijke opleidingen maar geloven dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden.”

SD Worx Learning behaalde vorig jaar nog de HR Excellence Award voor Learning, een award die ook Kluwer Opleidingen al een aantal keren won.

Kluwer Opleiding is gevestigd in Mechelen. De organisatie brengt gemiddeld zo’n 1.500 opleidingen per jaar en versterkt met een netwerk van ruim 750 ervaren docenten de skills van zo’n 25 000 professionals.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.