Nieuws Antwerpen SD Worx neemt Adessa Group over

SD Worx neemt Adessa Group over

SD Worx neemt Adessa Group over

ANTWERPEN – SD Worx heeft Adessa Group overgenomen, een consultingbedrijf dat HR-software in de cloud aanbiedt met bijbehorende diensten. De Antwerpse HR-dienstenverlener wil klanten zo beter helpen doorheen de transformatie naar een digitale werkplek.

Adessa Group verkoopt, installeert en onderhoudt cloud HR en talent management software van SAP, waaronder SuccessFactors en Qualtrics, en zorgt voor integratie met HR en payroll systemen. Klanten kunnen hiermee hun medewerkerservaring verbeteren, betere beslissingen nemen gebaseerd op data en meetbare bedrijfsvoordelen behalen. Daarmee versterkt SD Worx zijn digitale positionering.

“De business waarin Adessa Group gespecialiseerd is, is nooit relevanter geweest: door de coronacrisis was de nood aan digitale samenwerking en efficiënte HR processen nooit groter”, aldus Kobe Verdonck, ceo SD Worx. “Dankzij de cloudtechnologie en de bijbehorende dienstverlening van Adessa kunnen bedrijven hun personeelszaken perfect vanop afstand regelen.”

De overname van Adessa kadert in de Europese groei- en innovatiestrategie van SD Worx. Adessa Group telt namelijk vijf kantoren in België, Duitsland, Luxemburg, Spanje en Zwitserland. Dankzij deze overname wordt SD Worx dus ook actief in Spanje, bovenop de bestaande aanwezigheid in 10 landen.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.