Nieuws Antwerpen SD Worx opent kantoor in Milaan

SD Worx opent kantoor in Milaan

SD Worx opent kantoor in Milaan

SD Worx, de hr- en payrolldienstverlener met hoofdkantoor in Antwerpen, blijft groeien en opent een kantoor in het Italiaanse Milaan. Zo versterkt het zijn aanwezigheid in Zuid-Europa, nadat het begin juli aankondigde dat het ook payroll- en hr-diensten zal leveren in Spanje en Portugal.

SD Worx breidt zich in versneld tempo geografisch uit: begin dit jaar opende het een kantoor in Polen en sinds het voorjaar, na overnames van Aditro en launch!, is het nu ook aanwezig in Denemarken, Estland, Finland, Noorwegen en Zweden. Door een kantoor te openen in Italië, is SD Worx nu rechtstreeks aanwezig in achttien landen. Daarnaast heeft SD Worx relaties met regionale partners zodat het zijn diensten kan aanbieden in meer dan 150 landen wereldwijd.

“In eerste instantie helpen we internationale bedrijven die ook in Italië actief zijn, met Italiaanse hr- en payroll ondersteuning en -activiteiten. Ten tweede zullen we Italiaanse bedrijven ondersteunen die gevestigd zijn in Italië en die hun activiteiten internationaal willen uitbreiden. Via onze kantoren in heel Europa kunnen we klanten lokale expertise bieden en hen helpen om internationaal te groeien. We bouwen aan een duurzame relatie op lange termijn als sterke partners met veel respect voor de lokale cultuur, dankzij ons sterke Europese DNA. In een derde fase zullen we binnenlandse payroll outsourcing diensten aanbieden aan lokale Italiaanse bedrijven. Onze groeistrategie is gebaseerd op drie pijlers: slimme technologie, vlot lopende efficiënte processen en vooral respect voor de werknemers en onze klanten die ons vertrouwen”, zegt Federico Fedele, die werd benoemd tot Managing Director voor SD Worx Italië.

“Onze klanten kunnen van ons verwachten dat we een persoonlijke aanpak hanteren die dicht bij hen, hun werknemers en hun bedrijf staat. Tegelijkertijd bieden we hen de voordelen van een solide Europese speler met een volledig hr-aanbod, innovatief en inspelend op wat onze klanten van ons verwachten. We zien veel potentieel in de Italiaanse markt en kijken ernaar uit om samen te werken met Italiaanse bedrijven en hen te helpen bij hun internationale groeiplannen”, zegt Kobe Verdonck, CEO van SD Worx.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.