Nieuws Antwerpen SD Worx opent nieuw kantoor in Polen

SD Worx opent nieuw kantoor in Polen

SD Worx opent nieuw kantoor in Polen

HR-dienstverlener SD Worx uit Antwerpen opende een operationeel centrum in Katowice in Polen. De geografische uitbreiding naar Centraal-Europa verstevigt de internationale groeistrategie van SD Worx en ondersteunt de wereldwijde expansie van zijn klanten met payroll- en hr-diensten.

“Door een nieuw Operations & Service Delivery Center op te starten in Polen, ondersteund door Poolse payroll- en hr-experts, volgen we letterlijk onze klanten om te zorgen voor een lokale aanwezigheid en de levering van vlekkeloze payrolldiensten in heel Centraal-Europa. In een eerste fase ondersteunen we onze internationale klanten met activiteiten in Polen; op middellange termijn zullen we ook lokale opportuniteiten in en buiten Polen verkennen”, zegt Kobe Verdonck, ceo van SD Worx.

Naast het operationeel centrum opent SD Worx ook een gloednieuw ontwikkelings- en innovatiecentrum in Polen. Als aanvulling op de bestaande ontwikkelingscentra binnen de SD Worx Groep zal het nieuwe Poolse centrum een katalysator zijn om de innovatiestrategie van het bedrijf een boost te geven.

“Ik ben erg enthousiast om bij SD Worx te komen werken en hen te helpen groeien naar Centraal- en Oost-Europa”, zegt Lalit Kumar Gupta, die op 1 februari aan de slag ging als Managing Director SD Worx Eastern Europe. “Ik was zelf getuige van de voortdurende groei van Polen op het gebied van economie, infrastructuur en levensstandaard. Heel wat Amerikaanse en Europese bedrijven uit verschillende sectoren haakten hun wagonnetje aan en kwamen zich in de streek vestigen. De skills op de arbeidsmarkt zijn uitstekend: mensen zijn goed opgeleid, werken hard en zijn ambitieus.”

SD Worx heeft nu kantoren in twaalf landen. Naast het hoofdkantoor in België gaat het om Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Hasselt
Antwerpen

TriFinance levert nu ook hr-experts

TriFinance, gekend als leverancier van financiële profielen, is onder de naam People Services ook gestart met het outsourcen van hr-experts.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.