Nieuws Antwerpen SD Worx wil vanuit Madrid Iberische markt veroveren

SD Worx wil vanuit Madrid Iberische markt veroveren

Carlos Pardo, SD Worx Iberia.

SD Worx wil vanuit Madrid Iberische markt veroveren

De Antwerpse HR- & payrolldienstverlener SD Worx opent een kantoor in Madrid om de activiteiten in Europa verder uit te breiden. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Spaanse payroll- en HR-markt brengt Carlos Pardo, de voormalige ceo van Meta4, een schat aan ervaring en een sterke leiderschapsreputatie om de ambities van SD Worx in Spanje en Portugal te realiseren.

“SD Worx heeft de ambitie om de Europese nummer 1 te worden in payroll en HR. We breiden onze geografische voetafdruk uit omdat we sterk geloven dat nabijheid bij onze klanten cruciaal is om met hen een relatie op lange termijn uit te bouwen. We bieden onze klanten een lokale aanpak en tegelijk kunnen we hen helpen bij hun internationale groei dankzij onze aanwezigheid en expertise in heel Europa”, zegt Kobe Verdonck, ceo van SD Worx.

SD Worx zal payroll- en HR-diensten bieden aan internationale organisaties die onder meer actief zijn in Spanje en Portugal. Daarnaast start SD Worx ook payrolldiensten op voor de lokale markt, waarbij het mikt op private en publieke organisaties met meer dan 250 werknemers.

“Ik ben ervan overtuigd dat een Europese topspeler als SD Worx een grote waarde creëert voor de Iberische markt. Er zijn hier veel groeimogelijkheden, Spanje en Portugal zijn één van de grootste Europese economieën”, zegt Carlos Pardo, Managing Director SD Worx Spanje & Portugal.

SD Worx is sinds de overname van Adessa vorig jaar actief in Spanje. Adessa verkoopt, installeert en onderhoudt cloud HR- en talentmanagementsoftware van SAP & SuccessFactors en integreert deze software in HR- en payrollsystemen. Vanuit zijn servicecentrum in Malaga ondersteunt Adessa klanten in heel Europa. Het servicecentrum breidde recent zijn diensten uit met een softwarecentrum om mee te werken aan de ontwikkeling van innovatieve HR-oplossingen.

“Het spreekt voor zich dat we nauw zullen samenwerken met Adessa in onze go-to-market aanpak”, vervolgt Carlos Pardo. “Ook de tijd- en aanwezigheidssoftware Protime is een merk van SD Worx en ook hier zien we veel potentieel. Zo kunnen we onze klanten een volledig payroll- en HR-pakket aanbieden.”

SD Worx biedt zijn people solutions in 150 landen aan, berekent de lonen van ongeveer 5 miljoen werknemers en behoort hierbij wereldwijd tot de top 5. Naast het hoofdkantoor in België zijn de meer dan 5.300 werknemers van SD Worx ook actief in Oostenrijk, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.