Nieuws Antwerpen SecureLink heeft voet in huis bij Nationale Bank

SecureLink heeft voet in huis bij Nationale Bank

SecureLink heeft voet in huis bij Nationale Bank

SecureLink heeft een nieuw contract betekend bij de Nationale Bank. De firma uit Wommelgem had eerder al een voet in huis bij de bank maar kan haar positie nu versterken. Secure Link is een integrator van IT-infrastructuur en netwerken en is in dit opzicht gespecialiseerd in beveiligingssystemen.

Bert Van Loco, Hans Van Erum en Frank Staut zetten SecureLink op in 2003 en bouwden hun firma uit tot een specialist in firewalls. Grote organisaties met pakweg 250 gebruikers doen er goed aan om hun systemen te beveiligen. SecureLink stelt zich daarbij op als partner.

“Onze contacten met de Nationale Bank lopen al een hele tijd”, zegt zaakvoerder Frank Staut. “Wij hebben er eerder al firewalls geïnstalleerd. Het nieuwe contract dat we binnenhaalden via een Europese tender is zoveel als een vervolgcontract waarmee we ons binnen de bank nog beter kunnen positioneren.”

SecureLink draait alvast op volle toeren. De firma had voor het afgelopen jaar een omzet gebudgetteerd van pakweg 29 miljoen euro en het ziet ernaar uit dat men in dit opzicht goed op koers zat. SecureLink zoekt overigens nog altijd bijkomend personeel: IT-specialisten die als consultants willen aantreden.

Het bedrijf wordt nog altijd aangestuurd door de drie stichters van toen. Enkele Nederlandse investeerders en een private equity firm kwamen ondertussen het kapitaal versterken. “Wij houden nog een minderheidsparticipatie aan.”

Bij SecureLink in Wommelgem werken zo’n 80 man. In Nederland staan nog eens 65 man op de payroll.

Tot het klantenbestand van de firma behoren oa. Veritas, het Jan Yperman ziekenhuis, Milcobel, Macintosh, Mercator, Elia, Picanol, de VRT enz. “Grote organisaties dus. Vandaar ook dat wij veel ziekenhuizen bedienen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.