Nieuws Antwerpen SecureLink neemt meerderheidsaandeel in Zionsecurity

SecureLink neemt meerderheidsaandeel in Zionsecurity

SecureLink neemt meerderheidsaandeel in Zionsecurity

stautSecureLink, de specialist in oplossingen voor netwerken, security en datacenter-infrastructuur heeft een participatie genomen van 60 % in het securitybedrijf Zionsecurity. Het Leuvense bedrijf zal evenwel autonoom blijven functioneren binnen SecureLink, maar beide teams zullen nauw samenwerken om de markt toegevoegde waarde te kunnen bieden.

De expertise van Zionsecurity op het vlak van applicatiebeveiliging betekent voor SecureLink uit Wommelgem een waardevolle uitbreiding van hun portfolio. Voortaan kunnen klanten security integreren van bij de ontwikkeling van nieuwe, al dan niet mobiele, applicaties. In het huidige klantenbestand van Zionsecurity steken toonaangevende bedrijven zoals financiële instellingen, softwareondernemingen, telecomoperators, …

Frank Staut, mede-oprichter en CTO van SecureLink Group: “Deze participatie past perfect in onze groeistrategie en biedt een antwoord op de steeds grotere uitdagingen inzake security waarmee onze klanten te maken krijgen. Wij blijven investeren in nieuwe technologieën en hoogwaardige expertise om onze klanten te begeleiden bij het ontwikkelen, implementeren en volledig beheren van complexe beveiligingsoplossingen.”

Bert Van Loco, mede-oprichter en corporate development manager bij SecureLink: “Deze participatie past eveneens in onze buy-and-build strategie waarbij we enerzijds onze groei willen versnellen via strategische overnames binnen de Benelux en anderzijds internationale uitbreidingsplannen koesteren.”

Erwin Geirnaert, mede-oprichter en chief hacking officer Zionsecurity: “Wij zijn blij dat we mogen deel uitmaken van het zeer enthousiaste SecureLink team. Ik ben ervan overtuigd dat we beiden sterker worden op het vlak van innovatieve technologie en dienstverlening van topkwaliteit. Voortaan kunnen zowel onze als SecureLinks klanten genieten van een omvattend aanbod van oplossingen voor infrastructuur en beveiliging, waarmee ze flexibel kunnen inspelen op de snel veranderende bedrijfsbehoeften en security kunnen inbouwen in alle lagen. Met deze investering kunnen we de komende jaren snel groeien tot een team van 20 application security experts, waarmee we nog grotere projecten kunnen uitvoeren voor internationale ondernemingen.”

Zionsecurity is gespecialiseerd in het beveiligen van toepassingen voor online banking, mobile banking, websites, online shops, mobile apps, enz. Het bedrijf werd opgericht in 2005 door Erwin Geirnaert en Jessica Nieuwdorp en groeide uit tot de benchmark voor applicatiebeveiliging. Het bedrijf is gevestigd nabij Leuven en is intussen organisch gegroeid tot een team van 12 werknemers die dagelijks klanten helpen met penetratietests, vulnerability monitoring, mobile app security reviews, code reviews en consultancy rond application security.

Als web security bedrijf hebben de Leuvense specialisten toegang tot een wereldwijd netwerk van 1.000 security experts, van partners zoals IBM Security, CA Technologies, Dome9, ObserveIT, Qualys, Splunk, Checkmarx of WhiteHat Security, om op de hoogte te blijven van de nieuwste bedreigingen en om state-of-the-art oplossingen te implementeren.

Foto: Frank Staut

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.