Nieuws Antwerpen Securelink slokt sectorgenoot op

Securelink slokt sectorgenoot op

Securelink slokt sectorgenoot op

WOMMELGEM – Beveiligingsspecialist SecureLink heeft zijn Rotselaarse sectorgenoot Zionsecurity opgeslokt. SecureLink had al zestig procent van de aandelen in Zionsecurity.

Na de overname zal Zionsecurity als zelfstandige eenheid blijven opereren binnen SecureLink. Het huidige management blijft ook op post. Oprichters Erwin Geirnaert en Jessica Nieuwdorp zoeken andere oorden op. “We zijn hen zeer dankbaar voor wat ze met hun team hebben gerealiseerd. We wensen hen dan ook veel succes in hun verdere carrière”, zegt general manager Jo Vander Schueren van SecureLink.

Zionsecurity is specialist in het beveiligen van web- en mobiele applicaties en IoT-omgevingen. In opdracht voert de onderneming ook ethische hackoperaties uit. Tot de klantenportefeuille behoren vooral kmo’s, maar ook financiële instellingen, softwarebedrijven en telecomoperatoren. “Deze volledige overname past perfect in onze groeistrategie”, aldus nog Vander Schueren. SecureLink is een integrator gespecialiseerd in netwerken, beveiliging en datacenter infrastructuur oplossingen.

Competence center

In zijn totaliteit is Zionsecurity met twintig medewerkers niet zo groot binnen SecureLink Belgium dat 175 medewerkers telt. “Toch is de volledige overname voor ons wel van strategisch belang. Hun kenniscentrum is dermate gespecialiseerd en is complementair met onze teams. We zullen samen operationele zaken verbeteren waardoor de efficiëntie nog zal verhogen.” Op termijn wil Vander Schueren Zionsecurity, opgericht in 2005, verder uitbouwen als competence center binnen SecureLink Europa.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.