Nieuws Antwerpen Securitas Direct vestigt zich in Aartselaar

Securitas Direct vestigt zich in Aartselaar

Securitas Direct vestigt zich in Aartselaar

verisureSecuritas Direct opent een nieuwe vestiging in Aartselaar en zoekt daarbij 22 kandidaat-verkopers. De Zweedse groep is met zijn merknaam Verisure een marktleider in de installatie van professioneel gemonitorde alarmsystemen

De nieuwe vestiging in Aartselaar zal dienen als uitvalsbasis voor verkopers die actief zijn in de regio. Door de opening van lokale kantoren winnen de verkopers van Verisure Securitas Direct aan efficiëntie; ze zijn minder tijd kwijt aan het heen en weer reizen naar het hoofdkantoor in Brussel. Tegen eind dit jaar moet het salesteam in Aartselaar zo’n 22 werknemers sterk zijn.

Een andere reden voor de uitbreiding is dat het bedrijf het belangrijk vindt om te investeren in de lokale economie, zegt Jim Verstraete, HR-manager bij Verisure Securitas Direct. “Wij vinden het belangrijk om salestalent ook op regionaal niveau de kans te geven te werken aan hun carrière. Medewerkers van Verisure Securitas Direct krijgen een opleiding en de kans om door te groeien in een internationaal bedrijf met 1,8 miljoen klanten. We willen in Aartselaar een hecht team opzetten van getalenteerde verkopers met een winnaarsmentaliteit.”

Het nieuwe kantoor in Aartselaar aan de Boomsesteenweg 85 zal zo’n 22 werknemers tellen en worden geleid door Marijke De Coux. “Marijke startte als verkoper en groeide door naar de functie van teamleader, om nu als districtmanager het team lokaal te coachen en te leiden. Zij is daarmee een typisch voorbeeld van de interne doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers”, zegt Verstraete.

Verisure Securitas Direct is aanwezig in dertien landen en stelt wereldwijd 8.000 medewerkers te werk. In België werken zo’n tweehonderd mensen bij Verisure Securitas Direct. Dankzij een stevige focus op de klanten en de diensten groeide de klantendatabase de laatste jaren sterk. Tot op heden werden al meer dan 45.000 Belgische gezinnen uitgerust met een Verisure-alarmsysteem.

Verisure, een merk van Securitas Direct, is een innovatief systeem voor particuliere huizen en kleine ondernemingen voor home control (ook wel domotica genoemd) met professioneel gemonitorde brand- en inbraakalarmen. Verisure is een toonaangevende leverancier van beveiliging voor huizen, met 1,8 miljoen klanten en activiteiten in dertien landen in Europa en Zuid-Amerika. Het Verisure-concept bestrijkt de gehele keten: van ontwerp, ontwikkeling en marketing tot en met installatie, dienstverlening en een professionele monitoringdienst die 24/7 beschikbaar is.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.