Nieuws Antwerpen Selexion verhuist naar Wommelgem

Selexion verhuist naar Wommelgem

Selexion verhuist naar Wommelgem

selexionSelexion verhuist volgende week van Aartselaar naar een nieuwbouw in Wommelgem. “Wij zaten hier in de expansie van de afgelopen jaren met 60 man gewoon te eng behuisd”, zegt Josee Van Herck van het bedrijf.

De eerste plannen voor de verhuis dateren al van vijf jaar geleden. Volgende week is het eindelijk zo ver. Dan verhuist de hele crew van Selexion naar het nieuwe hoofdkwartier in Wommelgem. Dinsdag 22 juli e.k. worden de activiteiten er hervat.

Euronics Belgium fungeert onder zijn commerciële naam Selexion als een van de grootste verdelers van consumer electronics, IT, telecom, foto en huishoudtoestellen van het land. De omzet steeg in 2013 tot liefst 537 miljoen euro. Euronics Belgium is in feite een aankoopvereniging die als cbva zo’n 300 winkels groepeert. De exploitanten van de winkels zijn veelal familiebedrijven die de merken Selexion en Euronics breed uitdragen. Euronics Belgium is dan zelf de Belgische dochteronderneming van Euronics Europe dat globaal 14.000 winkels groepeert.

Beter en niet duurder, is een van de bekende commerciële slogans van de groep. De verhuis moet alvast betere commerciële mogelijkheden openen want het bedrijf zat in zijn huurpand in Aartselaar al vele jaren eng behuisd.

De communicatielijnen naar Selexion in Wommelgem blijven dezelfde: telefoon 03/320.84.61, info@euronics.be en www.selexion.be
Het nieuwe adres: Uilenbaan 90, bus K3 in Wommelgem.

Het bedrijf wordt aangestuurd door Hans Carpels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.