Nieuws Antwerpen Seminar@home

Seminar@home

Seminar@home

seminarhomeSeminar@home is een andere manier van vergaderen. In een gezellig en comfortabel huis te midden een groene oase in Schilde kunnen bedrijven terecht voor een vergaderaccommodatie.
De idee is van Silvie Mollekens die al heel wat jaren actief is in sales en marketing van hotel- en vergaderaccommodaties. Ze deed onder meer ervaring op bij van der Valk hotels, Astrid Plaza (nu Radisson Blu Antwerpen) en het vroegere Switel.

“Ik zag dat er in de vergaderinfrastructuur van grote hotels toch wat minpunten waren zoals groot en log, en een onpersoonlijke en middelmatige service. Ik wou het verschil maken en ontwikkelde mijn eigen concept:  Seminar@home”, zegt Silvie Mollekens overtuigend.

Zij en haar partner, Karl Van den Bossche, besloten hun groot huis open te stellen voor bedrijfsmeetings, -trainingen en -opleidingen tot maximum 15 personen.
Met Seminar@home bieden zij een efficiënt vergaderconcept met een belevenisinsteek tegen een betaalbare prijs.
Hier vind je geen standaard vergaderzalen. Alle gasten worden persoonlijk verwelkomd door Silvie die hen op professionele wijze assisteert en alles tot in de kleinste details voorziet.

“In juni zijn we gestart en Seminar@home wordt in het bedrijfsleven goed onthaald. Wij nemen maar één bedrijf per keer aan zodat onze klant de concurrentie niet tegen komt in de gang. Tot onze klanten kunnen we grote bedrijven rekenen”, vervolgt Silvie.

De Seminar@home tarieven zijn democratisch. Het huren van de vergaderinfrastructuur kan per dag of dagdeel. Er zijn ook seminarpakketten beschikbaar en uiteraard kan de klant ook zijn individuele wensen kenbaar maken.

Silvie denkt al verder. “Met Seminar@home wil ik een vergelijkbaar model als ‘air bnb’ voor de vergaderindustrie uitbouwen;  een netwerk van rustgevende, uitzonderlijke locaties in een authentiek kader”, zegt ze enthousiast. De uitbaters van dergelijke locaties die aansluiten, engageren zich ertoe de Seminar@home normen te respecteren. Silvie zal zelf instaan voor de opleiding van de zelfstandig exploitanten.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.