Nieuws Antwerpen Sensityves lanceert eerste Vlaamse meditatie app Bewust Mediteren

Sensityves lanceert eerste Vlaamse meditatie app Bewust Mediteren

Sensityves lanceert eerste Vlaamse meditatie app Bewust Mediteren

ANTWERPEN –  Sensityves lanceert vandaag een meditatie app die de Vlaming bewust wil laten mediteren. Met de Bewust Mediteren App wil Yves De Wolf, ex-Nostalgie presentator en de therapeutische coach en man achter Sensityves, mensen inspireren om de beste versie van zichzelf te worden door rust te vinden en dichter bij zichzelf te staan.

Na het overwinnen van een twee jaar durende burn-out, richtte Yves De Wolf in 2015 Sensityves op. Hij werd NEI therapeut en helpt via deze techniek mensen geblokkeerde emoties loslaten en burn-outs overwinnen. Via yoga en meditatie ging hij persoonlijk verder op zoek naar de beste versie van zichzelf. Voor Yves, die een verleden heeft als radiostem bij Nostalgie, vielen alle puzzelstukjes in elkaar en zo lanceert hij nu de Bewust Mediteren App.

“Vanuit mijn persoonlijke ervaring met een burn-out en de positieve effecten van meditatie daar op, ben ik beginnen nadenken wat ik kan doen om mensen in deze hectische tijden te inspireren. Rust vinden en veerkrachtig worden in deze nieuwe wereld is voor velen een enorme uitdaging. Met deze app wil ik mensen helpen om bewust te mediteren zodat ze rust in hun hoofd vinden en de beste versie van zichzelf worden”, zegt de oprichter van Sensityves.

Bij de Bewust Mediteren App krijg je gratis 5 beginnermeditaties, 8 thema-meditaties en 2 muziektracks voor online én offline gebruik. Een uitgebreid aanbod kan je via verschillende soorten tarieven zoals maandaanbod en jaarabonnement verkrijgen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.