Nieuws Antwerpen Sereni stelt nieuw uitvaartconcept voor

Sereni stelt nieuw uitvaartconcept voor

Sereni stelt nieuw uitvaartconcept voor

Antwerpen – We komen stilaan in de Allerheiligensfeer. En door de uitvaartsector waait een nieuwe wind. Ervaren uitvaartplanners verenigd in Sereni gaan meer samenwerken. Op 24 oktober openden de deuren van de nieuwste vestiging op het Eilandje.

Gert Achten, ceo Sereni: “Met dit kantoor willen we de Antwerpenaar de mogelijkheid bieden om kort bij huis hun dierbare te komen groeten en een warme, intieme plechtigheid te houden. Deze combinatie is echt uniek in de Stad.”

Nieuwe trend in het organiseren van uitvaarten

Uitvaartondernemers Gert Achten (ceo), Bruno Quirijnen en Thomas Heiremans (regio director Antwerpen) maken deel uit van de Sereni Adviesraad. Samen met Studio Dott hebben zij  een modern en vernieuwend uitvaartcentrum voor Antwerpen ontwikkeld: Sereni.
Sereni zet een nieuwe trend in het organiseren van uitvaarten. De ervaren uitvaartondernemers delen hun expertise. Een aantal zaken wordt gecentraliseerd, waardoor de uitvaartplanner kan focussen op de kerntaken. Sereni houdt er een moderne aanpak op na die resulteert in meer tijd voor de essentie. Samen met de nabestaanden regelen de uitvaartplanners van Sereni alle praktische afspraken en plannen ze de volledige uitvaart die in de eigen aula kan plaatsvinden. “Sereni werkt met pure en eenvoudige materialen en focust op duurzaam ondernemen. Een bewuste keuze”, stelt Thomas Heiremans, regio director Antwerpen.

Nieuwste vestiging

De nieuwste Sereni uitvaartvestiging aan de Napoleonkaai is officieel geopend op 24 oktober. Daar huisvest Sereni een winkel, consultatieruimte en aula. Het uitvaartcentrum is modern en baadt in het licht. Sereni slaagt erin warmte en geborgenheid naar het pand te brengen.

“We hebben voor het Eilandje gekozen enerzijds omwille van de nabijheid zowel voor de mensen uit de stad als mensen van buiten. Anderzijds ook voor de uitstraling van het Eilandje, de plek bij uitstek die de verbinding met het water koppelt aan de warme stadssfeer. Dat is toch wel eigen aan het Antwerps DNA”, zegt Gert Achten.

Memory Stone by Axel Enthoven

Tijdens de opening van de Sereni vestiging op het Eilandje stelde ontwerper Axel Enthoven zijn Memory Stone voor. Deze gedenksteen die in verschillende formaten beschikbaar is, werd onderscheiden met een Henry van de Velde Design Award. De grafstenen en urnen van Memory Stone ogen strak, sober en stijlvol.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.