Nieuws Antwerpen SGS Pest Control en Fumigaties overgenomen door Anticimex

SGS Pest Control en Fumigaties overgenomen door Anticimex

SGS Pest Control en Fumigaties overgenomen door Anticimex

MELSELE – De overname van SGS Pest Control en Fumigaties uit Melsele is een feit. Voor Anticimex, de Belgische afdeling van ’s werelds 4de grootste specialist in ongedierte- en bedwantsenbestrijding, is het meteen de 7de overname in 3 jaar tijd.

SGS Pest Control en Fumigaties werd opgericht in 1982 en is actief vanuit Melsele en het Nederlandse Beuningen. Eind december 2019 gaf Anticimex al haar intenties aan om het bedrijf over te nemen. Intussen is de deal voltrokken. Alle medewerkers maken mee de overstap. De overname zou zo’n 13 miljoen euro aan inkomsten opleveren voor Anticimex.

Frankie Ng, ceo SGS: “Deze verkoop is in lijn met de evolutie van onze portefeuille. We zijn de medewerkers en het management van de PCO-activiteiten in Nederland en België dankbaar voor hun bijdrage en resultaten die de afgelopen 37 jaar zijn gerealiseerd. We hebben in Anticimex de best mogelijke partner gevonden om het toekomstige succes van dit bedrijf voort te zetten.”

Groeiambities

“SGS Pest Control heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke positie opgebouwd op de Belgische markt met een hoge servicekwaliteit en een hoog niveau van professionaliteit onder de werknemers”, aldus Christophe Gyselinck, country president Anticimex België. “De samenwerking met het team van SGS Pest Control en Fumigaties in België is een strategisch belangrijke acquisitie en zal onze positie op de Belgische markt versterken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.