Nieuws Antwerpen Shop Design Awards voor Butcher Bart

Shop Design Awards voor Butcher Bart

Shop Design Awards voor Butcher Bart

ZOERSEL – Op de uitreiking van de Shop Design Awards heeft Butcher Bart tot tweemaal toe mogen juichen. De slagerszaak uit Sint-Antonius-Zoersel won in de categorie Food Store en werd zelfs uitgeroepen tot overall winnaar.

De Shop Design Awards is een organisatie van Profesional Media Group in samenwerking met 19 retail- en bouwmagazines. De wedstrijd beloont winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel voor hun investeringen. Uit de honderden inschrijvingen werden in totaal 67 projecten genomineerd, verdeeld over 6 categorieën. De jury bestaat uit experten uit zowel de design als de retailwereld. Ze brachten mystery bezoeken aan winkels in Vlaanderen en Wallonië.

Winkelbeleving

Butcher Bart viel tweemaal in de prijzen: als mooiste Food Store en als overall winnaar. De zaak werd vorig jaar nog verbouwd en trekt volop de kaart van winkelbeleving. Heel wat collega-slagers hebben de vernieuwde winkel al eens bezocht als voorbeeld.

Zaakvoerder Bart Van Dijck: “De onafhankelijke vakjury beoordeelde onze vernieuwde winkel op verschillende topics zoals onder meer architectuur en design, invulling van de ruimte, keuze van de materialen, kleuren, verlichting, kwaliteit van uitvoering, het duurzaamheidsaspect en de integratie van technologische tools die de winkelbeleving vergroten.”

Verder was er nog een derde plaats weggelegd in de categorie Newspaper & Office Store voor IMS Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.