Nieuws Antwerpen Shrimp Tempura en Luc De Laet: “Restaurantbezoek is wel veilig”

Shrimp Tempura en Luc De Laet: “Restaurantbezoek is wel veilig”

Shrimp Tempura en Luc De Laet: “Restaurantbezoek is wel veilig”

ANTWERPEN –De boodschap ‘Blijf weg uit Antwerpen’ laat zich flink voelen. Zo zag Wim Van der Borght, managing partner van Shrimp Tempura en eigenaar van een 18-tal horecazaken zoals Umami, Danieli il Divino en Maven, de annulaties binnenstromen de afgelopen dagen. Hij reageert nu met een aantal ludieke filmpjes.

Een restaurantbezoek is geen zaak van leven of dood. Het kan nog steeds op een perfect veilige manier, ook in Antwerpen. Die boodschap wil Wim Van der Borght op een humoristische manier duidelijk maken.

“We hopen op deze ludieke en constructieve wijze de bevolking en de beleidsmakers te sensibiliseren, en hen duidelijk te maken dat overdreven angst niet terecht is”, aldus Wim Van der Borght. “Het is tijd dat we ook de andere zijde en de andere aanpak van het leven tijdens Covid-19 belichten. Want het kan dus ook perfect anders. We kunnen hier in Antwerpen blijven genieten van een hapje en een drankje, in een perfect veilige setting.”

Voor Umami werd de mosterd van het filmpje gehaald bij een oude Mazda-reclamespot van 1995, waarin de Japanse autobouwer zijn fanatieke kwaliteitscontrole laat zien. Eén van die video’s vind je hier. In vleesrestaurant Maven zit medevennoot Luc De Laet voor de lens. Hij richt zich tot Marc Van Ranst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.