Nieuws Siegers Technics en ETI blazen samen 125 kaarsjes uit in de Antwerpse Zoo

Siegers Technics en ETI blazen samen 125 kaarsjes uit in de Antwerpse Zoo

Siegers Technics en ETI blazen samen 125 kaarsjes uit in de Antwerpse Zoo

ANTWERPEN, TURNHOUT – Elektrisch installatiebedrijf ETI en sectorgenoot Siegers Technics vieren dit jaar hun gezamenlijke 125-jarige bestaan met een personeelsevenement in de Zoo van Antwerpen. Beide bedrijven behoren tegenwoordig tot de groep Building Technology, met hoofdzetel in Turnhout. ETI blaast 50 kaarsjes uit, Siegers Technics 75.

De werknemers van ETI en Siegers Technics werden vorige week getrakteerd op een avondje in de Zoo van Antwerpen. “We wilden met dit feest vooral ons personeel bedanken voor hun harde werk, want zonder hun inzet zou onze groei niet mogelijk zijn”, zegt Jan Ennekens, General Manager bij Siegers Technics. Op het programma stond onder meer een rondleiding met gids en een gezellig diner in de stijlvolle Marmeren Zaal van de zoo.

 

De twee vennootschappen werken samen in de groep Building Technology. “Zo kunnen bouwfirma’s en bouwheren hun hele techniekenpakket toevertrouwen aan één en dezelfde groep.”, legt bestuurder Luc Ost uit. De groep is goed voor een omzet van ongeveer 50 miljoen euro en meer dan 225 werknemers. Het integreert naast ETI en Siegers Technics ook ETI Partner en Clima & Partners.

Reageer op dit bericht

Reacties

Filip S. 2022-06-27 19:59:12

Mooi initiatief 👍🏻👍🏻👍🏻

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.