Nieuws Antwerpen SIM Belgium trots op twee laureaten

SIM Belgium trots op twee laureaten

SIM Belgium trots op twee laureaten

jorikjeDe verkiezing van het Antwerpse IT-bedrijf Rombit tot de “meest beloftevolle starter” van de provincie Antwerpen werd ook bij SIM Belgium met enige trots onthaald. SIM Belgium mocht het Rombit van Jorik Rombouts immers coachen in zijn verdere ontwikkeling. “Wij zijn uiteraard trots op de award die Rombit kreeg. Des temeer omdat wij ook bij het IT-bedrijf Esas uit Wilrijk, de “excellente onderneming van 2013″ aan coaching gedaan hebben”, zegt Boudewijn Dupont, de managing director van SIM Belgium.

SIM Belgium is een coaching bedrijf dat zowel starters, KMO’s als groeibedrijven begeleidt in hun verdere expansie. Zo de starter Rombit en het groeibedrijf Esas van Robert Decant. De detachering van zogenaamde business angels en consultants is erop gericht bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Ervaren managers geven startende bedrijfsleiders advies om hun onderneming alle kansen te geven. De individuele begeleiding van starters kan zowel om financieringsmodaliteiten gaan, marktbenadering, hr, communicatie, IT enz. gaan. “Wanneer wij gevestigde bedrijven coachen gaat het uiteraard om totaal andere thema’s” zegt Boudewijn Dupont nog. “Om internationale groei bv. Om de optimalisatie van bedrijfsprocessen, marketing en sales…”

Dat zowel Rombit als Esas door de Kamer van Koophandel van Antwerpen- Waasland gelauwerd werden voor hun unieke prestaties sterkt Boudewijn Dupont en zijn ploeg in de overtuiging dat ook SIM Belgium in dit opzicht in de goede richting zit. “We voelen ons mee bekroond in onze doelgerichte strategie. SIM staat als bedrijf voor Service Innovation Management. Wij brengen consultants, business angels, starters en groeiers bijeen in een concept dat kennelijk toch wel aanslaat. Een netwerk uitbouwen van mensen die een bedrijfsstrategie verder bijwerken vormt nu net de krachtlijn van onze organisatie. Wij zijn er biezonder verheugd om dat wij hier als het ware mee in de prijzen delen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.