Nieuws Antwerpen Sinclair schakelt AFM Refrigeration in

Sinclair schakelt AFM Refrigeration in

Sinclair schakelt AFM Refrigeration in

KONTICH – Sinclair, een Britse producent van airco’s, warmtepompen en koudwatermachines, heeft voor de distributie in België een exclusiviteitscontract gesloten met AFM Refrigeration, dat vestigingen heeft in Kontich en Herentals. Het bedrijf is een dochteronderneming van DRU International in Grobbendonk, dat op zijn beurt deel uitmaakt van Heylen Group.

“AFM Refrigeration is onze groothandel in koeltechnische materialen”, zegt ceo Sven Danneels van DRU International. “AFM Refrigeration is in de Vlaanderen een zeer bekende speler als het gaat over koeltechnisch materiaal en airco toebehoren. Wij zijn zowel actief voor residentiële projecten als voor kantoren, bedrijfsgebouwen en horeca.”

5 extra jobs

Met de toewijzing van het exclusieve dealership voor de producten van Sinclair maakt AFM Refrigeration een grote sprong vooruit. “Wij zijn nu al verdeler van onderdelen en toestellen van veel grote merken”, verduidelijkt Jimmy Hendrickx, commercieel verantwoordelijke AFM. “Ik denk bijvoorbeeld aan LG, dat al lang tot ons aanbod behoort. Met Sinclair groeien onze mogelijkheden qua aanbod voor onze klanten opnieuw aanzienlijk en nemen we ook een landelijke functie op.”

Het nieuwe dealership levert 5 extra jobs op: magazijniers, verkopers met ervaring in HVAC en interne salesondersteuning. Sinclair wordt al in meer dan 25 landen verdeeld. Bij professionele koeltechnici kent de fabrikant een sterke reputatie omwille van de hoge kwaliteit waardoor er 5 jaar garantie kan worden gegeven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.